Drama cântăreței Elena UNC. Căsnicia toxică care a distrus-o: "Beam un litru de vodcă pe zi! Am băut atât de mult că era să plec de pe lumea asta"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 nov 2022, 00:10

Elena Unc s-a aflat la un pas de moarte

Sursa: Captură YouTube

Cantareata Elena Unc a facut dezvaluiri cutremuratoare despre prima casnicie in timpul careia ar fi putut sfarsi dramatic.

Cantareata Elena Unc si-a povestit drama care a dus-o in pragul mortii in fata intregii tari in emisiunea online a lui Mihai Ghita, "In Oglinda", acolo unde a si dezvaluit pas cu pas cum a ajuns sa traiasca un adevarat calvar din cauza cele de-a doua casnicii. Elena a dezvaluit inca de la inceput ca a fost casatorita de doua ori, iar cea de-a doua casnicie cu barbatul care locuia la Los Angeles a dinstrus-o psihic.

Cantareata a marturisit ca il stia pe barbatul care avea sa ii fie sot de multi ani, au tinut legatura si cand el a aflat ca a divort de primul sot, a cautat-o si a consolat-o. Cei doi au vorbit o perioada pana cand Elenei urma sa i se acorde visa si sa plece in America: "Prima relatie a fost constient rupta, amandoi am decis sa facem acest lucru si am ramas in relatii de omenie.

Citeste si: Simina Loica, drama despre care nu a știut nimeni niciodată: "Este bolnavă de 12 ani, mi-aș dori să fie lângă mine!"

Elena Unc despre Iadul prin care a trecut in timpul celei de-a doua casnicii

Dupa un an de comunicare, am hotarat sa ne intalnim si sa ducem relatia la un alt nivel.

Am luat decizia sa ma mut in Mexic. El locuia la Los Angeles, eram apropiati. Simteam acea caldura sufleteasca, prietenie. Am stat vreo sase luni in Mexic. Acolo e o lume interlopa foarte puternica, insa stateam mai mult in casa. Se intamplau jafuri si crime. Auzeam impuscaturi. Puteam sa ies doar pe balcon. 

La foarte putin timp dupa venirea mea la Los Angeles, imi interzicea sa am vreo comunicare cu cei din Romania, sa nu am cont de social media.

Trebuia ca totul sa fie legat de el. Sa uit de muzica, am renuntat sa am o familie si pentru sotul meu. El s-a instalat in a fi posesiv cu mine, iar eu crezand ca e bine, am acceptat sa nu am nicio legatura cu cei din tara, sa vorbesc pe ascuns cu bunica mea. A fost greu. La niciun an, mi-am luat bagajelul cu cateva haine si am pornit spre Romania, dar m-am intors si mi-a zis ca se va schimba.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Elena Unc: "Beam vreo 4 sticle de vin, tarii, vodca, cognac. Voiam sa nu simt durerea.

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvăluiri șocante: "Mai bine paralizam și trăia el. Îi curgeau cioburi din cap și i s-a umplut brusc fața de sânge!"

  A fost violenta verbala. Imi inducea ca eu am sa fiu nimic fara el. Ca eu nu ma descurc fara ajutorul lui. Mi-am zis sa el este un asupritor si ca nu merit. Credeam ca prin alcool voi putea linisti acel rol de masochist. Am avut o depresie severa care s-a instalat pe care am dus-o pe piciaore. Beam vreo 4 sticle de vin, tarii, vodca, cognac. Voiam sa nu simt durerea.   Ma anesteziam zilnic, beam la orice ora din zi si noapte."

Am baut atat demult ca era sa plec de pe lumea asta. Se poate muri din asta. La momentul acela, am combinat litri de vin cu vodca, 2-3 zile. Nu ma mai puteam misca. N-a chemat doctorii. M-a lasat in situatia asta. Au fost 7 ani.

 

 

Taguri: