Drama care i-a distrus viata: Actrita careia i-a zburat nasul cand a stranutat, din cauza unei bacterii carnivore

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:49

Acest caz pare rupt din filmele de groaza.

Lois Temel are 41 si este o actrita de teatru din Marea Britanie, care a jucat si in cateva seriale de succes. Din pacate, cariera ei s-a oprit in momentul in care a dezvoltat o boala ciudata, numita fasceita necrozanta. Din cauza bolii, care ii manca carnea de vie, ea si-a pierdut nasul in timpul unui stranut.

"La inceput, nu aveam niciun fel de durere in zona fetei.

Simteam doar ca imi curge nasul tot timpul. Dupa un an, timp in care am mers de la un doctor la altul, am gasit un medic care s-a hotarat sa imi introduca o camera video in nas. Cand a vazut necroza, mi-a spus 'Fata ta e goala'", a marturisit femeia.

"Am stranutat si sangele a inceput sa curga iar in mana mea era o bucata de os, care s-a dovedit a si septul".


Doctorii i-au curatat zona si i-au spus ca au eliminat toata infectia iar Lois a avut nevoie de o operatie plastica pentru refacerea structurii nasului si a fetei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.