Puțini știu acest lucru despre ea. Drama care i-a marcat viața lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a pățit concurenta la 13 ani?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 aug 2022, 05:35
Ruxi, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este tot timpul cu zâmbetul pe buze, chiar dacă a trecut printr-o adevărată dramă când avea doar 13 ani. Ce a trăit concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities reușește să îi facă tot timpul să râdă pe cei din jurul ei, iar filmulețele amuzante pe care le postează pe instagram au ajutat-o să devină celebră în România. Deși are un simț al umorului foarte bine dezvoltat și pare tot timpul pozitivă, Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil! Celebrities recunoaște că viața ei nu a fost tot timpul roz și au fost multe momente în care a simțit că a ajuns la capătul puterilor.

Ce dramă i-a marcat viața lui Ruxi?

Drama pe care a trăit-o Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Zilnic mă trezesc și mă întreb ce poate să mai vină...”

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities se bucură de succes în prezent și este celebră pentru filmulețele amuzante în care ironizează diferite tipologii de oameni, dar chiar dacă își petrece majoritatea timpului stârnind hohote de râs, puțini știu că a trăit o adevărată dramă în copilările. 

Ruxi, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, recunoaște că în adolescență a trecut prin foarte multe momente grele și pe care, la momentul respectiv, cu greu le-a putut înțelege. Mai întâi și-a pierdut tatăl într-un accident de mașină, apoi bunicul ei s-a îmbolăvit grav, ulterior și-a pierdut și unchiul, iar toate aceste momente dificile și-au pus amprenta puternic asupra ei.

Cu toate acestea, cu timpul, vedeta a învățat să accepte tot ceea ce i se întâmplă și să meargă mai departe cu capul sus.

Citeste si: DESCOPERĂ: CINE este Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Tot ce trebuie să știi despre ea!

Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a precizat că multă vreme a evitat să vorbească despre viața ei personală pentru că și-a dorit foarte mult ca oamenii să o cunoască prin ceea ce face și să

nu îi acorde atenție doar pentru simplul fapt că empatizează cu ea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ok…eu nu am vorbit niciodata despre mine, viata mea personala, de unde vin. Mereu mi-am dorit ca lumea sa ma urmareasca strict pentru ceea ce fac, nu sa empatizeze cu mine pentru ce am trait.(...).

Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut in alt oras deoarece parintii au fost mutati cu locul de munca si au zis ca vom sta acolo pana cand tatal meu va obtine functia care-i va permite sa se intoarca in Satu-Mare. Cand aveam 13 ani, tatal meu a murit intr-un accident…ironic…chiar in saptamana in care obtinuse transferul si urma sa ne mutam inapoi in Satu-Mare. N-am inteles nici eu faza asta…dar, cica totul se intampla cu un motiv…pe care inca nu l-am aflat.

Poate nu-l voi afla niciodata…nu cred ca mai conteaza acum. Maica-mea a ramas singura cu trei copiii si pana mea…drama, astea…panica, nu stia cum ne va intretine la facultate… Pentru bunici, moartea tatalui meu a fost un mega soc…el fiind singur la parinti. Era oribil sa-i vad asa distrusi…uneori nici nu mai doream sa merg la ei, doar ca sa nu-i vad in starea aia, dar nu aveam cum sa-i parasesc. La cativa ani dupa accident, bunicul a inceput sa dezvolte semne de Alzheimer…nu stiu daca de la soc sau daca avea sa faca oricum. De-a lungul anilor boala se tot inrautatea…pe an ce trecea il vedeam tot mai afectat…pana cand a ajuns sa nu mai stie nimic…era leguma umblatoare…E oribil sa vezi un om care nu mai e om si sa nu poti face nimic.

Dupa mult chin si pentru el si pentru noi, in octombrie 2018, bunicul a murit…eu eram la aeroport, ma intorceam din Satu-Mare la Bucuresti, cand m-a sunat buni sa-mi spuna. Trebuia sa plec, aveam spectacol…am ajuns la Bucuresti, mi-am facut treaba si a doua zi dimineata am luat avionul inapoi spre Satu-Mare.

Cu o saptamana inainte, singurul meu unchi, fratele mamei mele, murise de pe-o zi pe alta…un om perfect sanatos…sa aflam cel mai absurd motiv…un stafilococ ii infectase toate organele si l-a omorat pe loc…fara vreun simptom. Nu am inteles nimic…erau prea multe. Aaaa…in tot timpul asta treceam si prin gunoiul creat pe internet legat de despartire…si era ura aia macabra trimisa catre mine…dar nu conteaza, de asta se va ocupa karma. Cand trimiti ura catre un om…sa te ajute Dumnezeu de ce vei primi inapoi. Eu imi stiam drumul si nu aveam de gand s-o las sa ma afecteze. Oricum…era cea mai mica problema.

La o luna dupa ce a murit bunicul, primesc un telefon ca buni a cazut si si-a rupt piciorul. Si pur si simplu atunci am zis ca nu mai pot. La inceput eram nervoasa pe ea, ca a refuzat sa vina sa stea cu noi. Daca era cu noi nu cadea…da cica ea nu-si lasa casa…batranii…ma rog. Si zilnic ma trezesc si ma intreb ce poate sa mai vina…aia e…sa vina ca le duc…desi mi-ar placea sa nu mai vina. Oricat ai fi de puternic, vrei o perioada de bucurie, in care sa zambesti…”, a scris Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities pe blogul ei.

Citeste si: CINE este Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities și cum a trecut de la vlog la autoare de bestseller?