Drama care îl marcase profund pe Petrică Mîțu Stoian, încât slăbise 24 de kiograme! Decesul unei persoane apropiate îi pricinuise mare tristețe!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 nov 2021, 14:00

Petrică Mîțu Stoian suferise un soc emotional puternic in urma cu cateva luni

Sursa: Facebook Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian suferise teribil din cauza decesului unei persoane importante și ajunsese să slăbească 24 de kilograme

Celebrul artist Petrică Mîțu Stoian a trecut în neființă sâmbătă seară, din cauza unui șoc septic, survenit din cauza unor complicațîi post-covid. Moartea fulgerătoare a indragitului cântăreț de muzică populară a uluit pe toată lumea, dar mai ales pe colegii săi de breaslă cu care se văzuse zilele trecute la filmări.

Drama care îl marcase profund pe Petrică Mîțu Stoian

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian traversase cu câteva luni în urmă cu câteva luni o perioada extrem de tristă și dificilă, după pierderea unei persoane apropiate.

Decesul soției impresarului sau i-a adus în suflet un șoc teribil și o suferință uriașă.

În ultimele luni din viață să, Petrică Mîțu Stoian trecuse prin multe momente cumplite, care îl marcaseră profund. Artistul trecuse cu dificultate prin COVID-19 și trăise și un puternic șoc emoțional, din cauza dispariției cunoștinței sale, ce îl făcuse să slăbească peste 20 de kilograme.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Potrivit cancan.ro, celebrul Petrică Mîțu Stoian suferise enorm din cauza decesului prietenei sale apropiate și după teribilul eveniment acesta nu a mai avut poftă de mâncare, astfel că slăbise peste 20 de kilograme. La acea vreme, artistul a declarat că piederea soției impresarului sau îi provocase un șoc puternic și o mare tristețe.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii! Motivul surprinzator pentru care celebrul artist nu a devenit părinte niciodată!

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.
M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară poftă de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva.

O să încerc să trec peste acest moment”, spunea atunci, Petrică Mâţu Stoian, potrivit cancan.ro

Citeste si: Ce avere a lăsat în urmă Petrică Mîțu Stoian? Cine moștenește toată agoniseala strânsă de celebrul artist