Drama Carolinei continua! Femeia risca sa intre la inchisoare! Nu pierde episodul nou din "Tradarea", in aceasta seara, de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Cemile constata ca a venit momentul in care trebuie sa actioneze contrar caracterului sau si se razbuna pentru tot raul pe care i l-a pricinuit Caroline de-a lungul timpului.

Cemile o umileste pe Caroline oferindu-i un post de femeie de serviciu in cadrul atelierului de croitorie si ii spune acesteia ca a vrut doar sa-i plateasca cu aceeasi moneda caci si ea o facuse sa treaca printr-o situatie umilitoare cu ani in urma, pe cand lucra ca menajera pentru a-si putea intretine copiii.

Cemile ii ofera o suma consistenta de bani pentru a-i folosi la cresterea lui Mustafa si ii spune acesteia ca poate sa vina sa-si ia copilul.

Ali se simte ranit in orgoliu si nu accepta banii daruiti de Cemile si ii arunca pe fereastra. Caroline si Ali merg sa-si ia copilul de la Cemile, in ciuda suferintei provocata bunicii Hasefe si lui Cemile, care il considerau deja membru al familiei.

Murat descopera ca Aylin este indragostita de Soner si intr-un exces de furie ordona soferului sau sa-i loveasca cu masina pe cei doi. Caroline nu reuseste sa-si intre in rolul de mama pentru fiul sau, iar Ali se vede nevoit sa o cheme pe Cemile pentru a-l linisti pe micut.

Intre timp, Caroline este cautata de politie si intregul sau univers se prabuseste.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum va depasi Caroline momentul umilitor la care o va supune Cemile si cum va reactiona in momentul in care se trezeste cu politia la usa, puteti afla urmarind un nou episod al serialului “Tradarea”, la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00!

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.