Drama crunta pentru o mama: isi astepta fiul la masa, dar acesta nu mai iesea din baie! Cand a intrat peste el a avut un soc: cum si-a gasit baiatul in varsta de 25 de ani

Autor: Bogdan Mihai

Tragedie intr-un sat din judetul Arges!

Andrei, un tanar in varsta de numai 25 de ani, a murit in baia casei parintilor dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon emanat de un boiler.

Tanarul student venise in satul natal pentru a-si vizita parintii. Sambata seara acesta a intrat sa isi faca un dus. In timp ce pregateau cina, parintii au observat ca Andrei sta foarte mult timp in baie.

Dupa zeci de minute de asteptare, mama si-a luat inima in dinti, a deschis usa si a intrat peste el, pentru a vedea ce se petrece.

Din nefericire l-a gasit fara suflare. Impreuna cu sotul ei l-a tras afara din baie, dupa care a sunat la 112, cerand de urgenta ajutor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost prea tarziu insa: ajuns la fata locului, echipajul medical nu a mai putut decat sa constate decesul; Daniel murise asfixiat din cauza monoxidului de carbon emanat de boiler.

Parintii lor au fost transportati la spital, suferind un soc puternic dupa verdictul echipajului de pe ambulanta.

Sursa: http://ziarulargesul.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.