DRAMA CUMPLITA prin care trece acest tata. A aflat un lucru SOCANT despre iubita lui la scurt timp dupa ce fiica lor a MURIT pe neasteptate!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:52

Cuvintele sunt de prisos pentru a putea descrie prin ce trece Dean Brett, un tanar fotbalist din Marea Britanie.

Barbatul a ramas intr-un scurt timp fara cele mai dragi fiinte din viata lui: fiica, iar mai apoi partenera de viata. Iubita fotbalistului a nascut prematur o fetita in luna iunie anul trecut. Medicii s-au luptat sa o tina in viata pana sa ajunga la greutatea normala, insa, in luna septembrie, bebelusul a murit brusc dupa ce a contactat o infectie. Organismul ei fragil nu a putut sa lupte cu boala.

La scurt timp dupa ce si-a pierdut copilul, o alta veste avea sa cada ca un trasnet peste Dean Brett. Iubita acestuia, in varsta de 21 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la coloana vertebrala. Tanara a inceput imediat tratamentul impotriva bolii, insa, din pacate s-a stins la numai cateva luni dupa inceperea terapiei, luna aceasta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotbalistul

este disperat! In doar cateva luni si-a pierdut una dupa alta cele mai dragi fiinte din viata lui! Drama lui a facut inconjurul lumii!