DRAMA fetitei VIOLATE de propriul TATA! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:05

Drama propriei fetite a facut-o pe Florica Cakmak sa deschida in 2010 un mini-club pentru copii cu probleme grave de sanatate.

 Stia prin ce cosmar trece o familie, al carei copil nu poate merge la scoala. Asa ca nu a stat pe ganduri, a inchiriat o casa si a angajat cativa tineri. Era hotarata sa le ofere copiilor o sansa in viata. 

Mini-clubul a supravietuit pana acum din donatiile unor oameni generosi. Insa cheltuielile au crescut, iar criza a lovit si veniturile celor care ajutau mini-clubul. Acum, au ajuns sa traiasca de pe o zi pe alta, oricate economii ar face.


Pentru a face economii, Florica Cakmak a ajuns sa le gatesca copiilor. Au fost si luni in care Florica nu a mai putut sa-si achite propria rata la casa numai pentru a pentru a plati chiria mini-clubului. 

Un ajutor, cat de mic, ar insemna o speranta intr-o viata mai buna pentru acesti copii, spune Florica. E convinsa ca nimeni nu poate ramane indiferent la problemele lor.


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.