DRAMA Florentinei, o fetita lasata sa moara de foame de catre proprii parinti. Cantarea doar 4 kilograme la varsta de 4 ani!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 16:40

De la copilul subnutrit, alimentat doar cu pufuleti si ceai, Florentina a devenit o fetita vesela si perfect sanatoasa!

Parintii au lasat-o aproape sa moara, dar, Dumnezeu i-a mai dat o sansa! Vorbim despre copila din Vaslui, care a stat in spitalul de Pediatrie din Iasi aproape un an, dupa ce a fost infometata de parinti. Pe chipul inocent de copila i se citeste fericirea! Este inconjurata de oameni care o iubesc si care au grija de ea!

Asistentele nici nu vor sa-si mai aminteasca de starea micutei, in urma cu un an, cand mama ei a adus-o.

Fetita a ajuns in coma la spitalul din Iasi, complet deshidratata. Cantarea doar 4 kilograme la 4 ani! Nimeni nu credea ca micuta isi va mai reveni vreodata! Copila fusese hranita de parinti doar cu pufuleti si ceai. Abia in spital, Florentina a simtit gustul laptelui si a mancat hrana sanatoasa. Specialisti au tratat-o ca pe un sugar.

##VIDEO130619##

Nici macar nu putea intoarce capul cand era strigata, atat de slabita era! Propria mama a fost cea care a adus-o in spital, insa, abia atunci cand organismul mult prea slabit a cedat, iar copila a lesinat.

Grija si dragostea cadrelor medicale, insa, au ajutat-o pe Florentina sa-si revina. Acum, fetita se bucura de o viata normala. Medicii si asistentele spitalului care in ultimul an i-a devenit casa i-au sarbatorit si ziua de nastere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acum, Florentina este perfect sanatoasa si are o greutate normala. Ea, Floretina, este minunea Lui Dumnezeu! Nimeni nu si-ar fi imaginat in urma cu un an ca va supravietui! Cu totii i-au adus daruri.

O mamica i-a adus si tort! Acum, Florentina merge la gradinita si are o viata normala.

Parintii naturali ai copilei au fost decazuti din drepturi. Si ceilalti 4 frati ai Florentinei au ajuns in centre de plasament din Vaslui. De anul trecut, de cand a fost adusa la Iasi, niciun membru al familiei nu s-a interesat de soarta micutei.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.