Drama în fotbal! Antrenorul lui Dinamo a făcut infarct în timpul meciului

Autor: R.V.
Actualizat: 02 sep 2020, 09:55

Eugen Neagoe , în vârstă de 51 de ani, a leşinat, duminică, în timpul meciului Dinamo-Craiova, scor 0-2.

Diagnosticul medicilor a fost stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism, conform ProSport. Tehnicianul lui Dinamo pare decis să ia o pauză, după momentul de cumpănă traversat.

După îngrijirile de urgenţă primite, starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo s-a ameliorat, iar acesta a stat de vorbă cu familia.

Eugen Neagoe pare decis să renunţe la antrenorat, cel puţin pentru o perioadă.

Familia a insistat să nu-şi mai pună viaţă în pericol pe banca tehnică, iar actualul staff tehnic al lui Dinamo ar urma să fie menţinut doar pentru următoarea etapă, contra lui CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:00, potrivit gsp.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deşi a trecut prin momente cumplite, Neagoe a rămas tot cu gândul la fotbal, iar primele sale cuvinte rostite la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca ar fi fost „Cât e scorul?”, potrivit sursei citate.

Familia şi mai mulţi apropiaţi ai lui Eugen Neagoe au venit imediat la spital pentru a-l vedea. Nu au lipsit nici oficialii adversarei de la U Craiova, precum Ion Împuşcătoiu, Emil Pieleanu, Silvian Cristescu sau Costel Ilinca.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.