DRAMA INCREDIBILA a unei femei: a vrut sa slabeasca si a apelat la pastile! Acum mai are DOAR 10 ANI de trait

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 sep 2021, 16:35

Ca majoritatea femeilor, Michelle Rumsey a crezut ca daca va reusi sa mai scada in greutate va avea mai multa incredere in sine.

La cei 1.61 m inaltime si 59 de kilograme putem spune ca nu depasea cu foarte mult greutatea ideala, insa femeia a dorit foarte mult sa scape de surplusul de grasime din jurul taliei.

In cautarea unei solutii care sa ofere rezultate cat mai rapide, a gasit pe un forum niste pastile pe baza de efedrina, care accelereaza metabolismul si grabesc astfel arderea grasimilor.

Michelle, acum in varsta de 46 de ani, si-a cumparat pastilele online, fara sa stie ca aceasta decizie va avea consecinte dramatice.



Ea a devenit dependenta de acele medicamente, iar dupa 4 ani in care le-a consumat excesiv a dezvoltat o boala grava de inima. Medicii i-au spus ca mai are doar 10 ani de trait.

"Sunt socata! Practic am primit o condamnare la moarte. Nu m-as fi putut gandi niciodata ca pastilele acelea pot fi atat de periculoase", spune femeia.

Efedrina practic i-a blocat aproape complet vasele de sange, iar doctorii i-au spus ca inima ei nu va mai face fata mult timp in pomparea sangelui.


Starea ei este atat de grava acum incat, chiar daca face o plimbare scurta, de doar cateva minute, oboseste foarte tare.

"Sunt atat de suparata pe mine. Mi-am facut-o cu mana mea! Nimeni nu m-a obligat sa cumpar acele pastile".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”