Drama lui Cucu de la Noaptea Târziu. De ce a vrut să se sinucidă. La doi ani, bunica lui a vrut să îl omoare! Marturii șocante făcute Roxanei Nemeș

Author: Alice Popescu

Cucu de la Noaptea Tarziu a vrut sa isi puna capat zilelor

Sursa: Instagram

Cucu de la Noaptea Tarziu a avut parte de cateva momente dificile pe care a spus ca le-a tinut mereu ascunse sub zambetul pe care il afiseaza mereu.

Cucu de la "Noaptea Tarziu" a trecut prin mai multe momente dificile despre care a vorbit foarte putin. Toata lumea il cunoaste drept un tanar jovial, mereu cu zambetul pe buze si mereu pus pe sotii, insa viata nu a fost mereu asa cu el, iar dramele pe care le-a trait ar fi putut sa il impinga lejer pe buza prapastiei ceea ce s-a si intamplat.

Citeste si: Gestul incredibil făcut de Marinescu când a văzut-o pe fosta iubită din nou la Puterea Dragostei! Cum au râs ceilalți băieți din reality-show de Marinescu

Cucu de la "Noaptea Tarziu" a vrut sa isi puna capat zilelor

"Am avut o perioadă în care am vrut să fac pasul ăla...să  iau cuțitul și să zic: 'End of life (n.r. sfârșitul vieții)'. Cu veselia asta ascunzi multe. În momentul de față n-aș face asta niciodată."

Bunica mă ura, la doi ani a vrut să scape de mine.

M-a împins pe scări și a vrut să mă omoare, am și aici o chestie, în cap.", mai spune Cucu, în interviul cu Roxana Nemeș.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Roxana Nemes a mai vrut sa afle cum se comporta Cucu atunci cand este indragostit. Frumoasa moderatoare a podcast-ului a reusit sa il scoata pe membrul trupei "Noaptea Tarziu" din negura amintirilor care i-au marcat profund copilaria.

Cucu de la Noaptea Tarziu:" M-a împins pe scări și a vrut să mă omoare, am și aici o chestie, în cap"

Citeste si: Avertismentul dur dat lui Neslihan Atagul, protagonista din Fiica ambasadorului. De ce nu poate actrița să aibă, de fapt, copii

"Roxana Nemeș: Cum e Cucu când e îndrăgostit?

Cucu: E prost, foarte prost. Și eu am o problemă, mă îndrăgostesc zilnic. Am plâns o grămadă. Și băieții plâng câteodată."

 

 

Taguri: