DRAMA lui Mihai, un concurent “Te vreau langa mine”. Si-a prins sotia cu altul in pat cand s-a intors pe neasteptate de la munca din Italia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Mihai, un tanar in varsta de 28 de ani a venit la paravanul emisiunii "Te vreau langa mine" pentru a o cunoaste pe Anca.

Ambii concurenti au trecut prin relatii care i-au marcat din punct de vedere afectiv. Anca are un baietel in varsta de 5 ani, iar fostul ei partener, tatal copilului avea mari probleme cu alcoolul, iar din aceasta cauza devenea violent. Mihai, la randul lui, a trait o poveste de dragoste al carui deznodamant l-a afectat profund.

S-a casatorit cand era foarte tanar, dupa o relatie de numai patru luni cu cea care avea sa-i devina sotie.

Faptul ca ea a ramas insarcinata cu copilul lor, a grabit lucrurile. Pentru a-si intretine familia, Mihai muncea in Italia. Venea foarte rar acasa. Din cate stia el, sotia statea acasa si avea grija de bebelusul lor, o fetita de toata frumusetea. Tanarul a dezvaluit, insa, ca a simtit ca ceva e in neregula cu sotia lui in timp ce vorbea la telefon. A cerut voi patronului sa mearga in Romania.
A sosit neanuntat acasa si a avut surpriza sa-si gaseasca sotia in pat cu un alt barbat.

##VIDEO130180##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.