Drama Mariei Chitu de la Survivor Romania 2021 din cauza sanilor prea mari! Ce a dezvaluit Razboinica in legatura cu decolteul ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 aug 2021, 09:23
Maria Chitu de la Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre decloteu
Sursa: Instagram

Maria Chitu a fost fara indoiala o prezenta incendiara la Survivor Romania 2021 datorita fizicului si a capacitatii ei de concentrare pe teren.

Maria Chitu a fost fara indoiala una din cele mai savuroase concurente de la Survivor Romania datorita prezentei sale, dar si a felului cum a reusit sa se descurce pe terenul din timpul competitiei din Dominicana. Dar iata ca noi secrete ies la iveala despre cea care a ajuns pana in Semifinalele Survivor Romania 2021. Dupa ce a dezvaluit fanilor si publicului care a adorat-o in competitiei ca a purtat lentile de contact pentru ca are serioase probleme de vedere, acum Maria Chitu face noi dezvaluiri.

”Ce nu s-a știut despre mine în presă este că tot concursul am avut probleme de vedere, nu puteam de cele mai multe ori să port lentilele de contact pentru că erau multe trasee cu cel puțin o piscină mică cu apă, ceea ce m-a împiedicat să dau 100% din ce puteam.   Alt lucru care nu s-a știut este că am avut o problemă cu genunchiul în urma efortului pe trasee și am ales să continui, deși doctorul mi-a spus că oricând pot să mă accidentez foarte grav.”

Cu toate acestea, nimic nu ii stirbeste din frumusete si carisma Mariei Chitu care se poate lauda cu un corp de invidiat, asta si datorita sportului pe care il practica, dar si antrenamentelor de dans, pasiunea ei cea mare. Cu toate acestea, Maria este nemultumita de un aspect in ce priveste felu cum arata si anume ca are sanii prea mari si o derajeaza. ”Aș face schimb cu unii mai mici.

”Nu e că nu îmi plac fizic, dar pe cât sunt de frumoși, pe atât sunt de grei… sunt mărimea C.” 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Maria Chitu a mai dezvaluit ca visul ei cel mare este de a-si deschide o scoala de dans si vrea sa isi mute si parintii in Bucuresti.

"Vreau să mă angajez si vreau să îmi ajut familia financiar și să ne întreținem în București. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să îmi deschid o școală de dans, pentru că este singurul lucru care mi-ar aduce zâmbetul pe buze în orice situație.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.