Drama neștiută a Cristinei Spătar. A pierdut toate persoanele dragi din cauza cancerului: „Am rugat-o plângând să meargă la medic” Cum a reușit artista să treacă peste cea mai mare durere din viața sa

Autor: Laura Macovei

Drama neștiută a Cristinei Spătar. A pierdut toate persoanele dragi din cauza cancerului: „Am rugat-o plângând să meargă la medic” Cum a reușit artista să treacă peste cea mai mare durere din viața sa

Sursa: Captură YouTube

Cristina Spărat a fost invitată în emisiunea „Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu, unde a vorbit despre cea mai mare durere: pierderea mamei.

Vedeta a vorbit despre moartea mamei sale și durerea pe care a simțit-o când a aflat că o boală necruțătoare îi măcina organismul.

Cristina a povestit că tatăl le-a părăsit, pe ea și pe sora sa, când a aflat că mama lor s-a îmbolnăvit de cancer. Paradoxal, și el a murit tot din cauza aceleași boli, la fel ca și celelalte soții ale sale. Cristina a spus că și-a iertat părintele și i-a oferit ajutor financiar atunci când acesta era în dificultate. 

Drama neștiută a Cristinei Spătar. Mama sa a fost răpusă de cancer

Cristina Spătar și-a pierdut mama în perioada în care avea mai mare nevoie de ea. La vârsta de 20 de ani, „regina muzicii R&B”, a aflat de diagnosticul dur al mamei.

„Dumnezeu mi-a luat-o prea devreme. Era foarte blândă. Eu mă bucur că am moștenit o parte din felul ei de a fi și chiar și copiii mei au moștenit partea aceea sensibilă”, a

mărturisit Cristina Spătar în emisiune. 

Citește și: Felicitări! Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie și a acceptat! Cântăreața radiază de fericire: „Am spus da!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cum a aflat Cristina Spătar de boala mamei sale

Cristina avea doar 20 de ani când a aflat de boala mamei sale. Printre plânsete și lacrimi amare, Cristina i-a fost alături mamei sale timp de 3 ani, până când Dumnezeu a decis să o ia la ceruri, printre el.

„Îmi aduc aminte că sora mea era plecată de acasă și vedeam că mama tot timpul are probleme. O vedeam că petrece foarte mult timp în baie și la un moment dat am visat-o că a murit.

Aveam vreo 20 de ani. M-am dus direct la patul ei, în miez de noapte și am rugat-o din tot sufletul să meargă la medic, pentru că simțeam că nu era bine. A doua zi și-a făcut o programare la medic și am mers împreună cu sora ei, mătușa mea, în Onești, și au constatat că are cancer în fază avansată și noi nu am vrut să credem. 

După am venit la București la un doctor foarte priceput și acolo am constatat că era vorba de un cancer la colon destul de avansat. A început calvarul. A mai trăit trei ani, foarte grei pentru ea și pentru noi două. În cele din urmă, Dumnezeu a vrut să o ia. Avea niște dureri groaznice și la un moment dat am scăpat-o din brațe. A fost greu,” a

mai spus Cristina. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?