Drama neștiută a lui Ernest Francisc! Ce și-a dorit cel mai mult de la tatăl lui, înainte ca acesta să moară: „Aveam multe întrebări”. Lucrul care i-a marcat copilăria

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 iun 2023, 23:13

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Ernest Francisc, prezentatorul îndrăgit de la Kanal D.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Ernest Francisc.

Ernest Francisc este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV români, cunoscut în special pentru cum prinde în flagrant fel și fel de persoane infidele în „Ochii din umbră” și „În căutarea adevărului”.

Ce și-a dorit cel mai mult Ernest de la tatăl lui, înainte să moară

Prezentatorul de la Kanal D a avut dintotdeauna o prezență statornică și puternică pe micile ecrane ale telespectatorilor, dar puțină lume știe că acesta avea o dorință încă din adolescență. Tatăl lui s-a stins din viață în urma unui infarct, după ce se pusese în pat să se odihnească, la doar 59 de ani, în anul 2004.

Pe atunci, Ernest avea doar 23 de ani și a regretat că nu a apucat să petreacă mai mult timp cu tatăl lui.

Citește și: Ernest Francisc Takacs: Cine este prezentatorul TV care te urmărește din umbra? De la Big Brother la o carieră de succes

„Ce ai fi vrut să-i spui tatei înainte de culcare?”, este întrebarea cu numărul 12, adresată de Denise Rifai.

„Că-l iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat în relația dintre mine și tata, pentru că a fost o relație foarte ok până în punctul în care am devenit adolescent. În punctul în care am devenit adolescent a devenit o relație mai rece, mai protocolară, nu neapărat din cauza mea că nu mi-aș fi dorit eu o deschidere vizavi de el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am stat de multe ori și m-am gândit de ce tata s-a comportat așa pentru că, în copilărie, era acolo tot timpul, îmi povestea tot felul de lucruri”, a declarat Ernest.

De ce s-a răcit relația dintre Ernest și tatăl lui

Chiar dacă au avut o relația apropiată până la adolescență, așa cum a menționat și prezentatorul de la Kanal D, Ernest spune că relația lor s-a răcit, cel mai probabil, din lipsa de idee de gestionare a unui adolescent de

care avea parte tatăl său.

„Cred că nu a știut cum să-l gestioneze pe fiul său adolescent, adică discuțiile legate de viață intimă, cred că era un subiect destul de tabu pentru el și, din cauza asta, a ales să facă un pas înapoi și relația s-a răcit oarecum, adică m-aș fi așteptat din partea lui să avem o discuție mai așa, ca între tovarăși, ca între băieți.

Aveam multe întrebări pe care a trebuit să i le adresez mamei, pentru că n-am găsit deschiderea asta la el, din păcate. 

Citește și: Ernest, față în față cu Denise Rifai, duminică, la “40 de întrebări”

Eu le spuneam acest te iubesc alor mei de fiecare dată când vorbeam la telefon, adică nu mi-a fost niciodată rușine, indiferent că sunt singur sau sunt înconjurat de cei mai buni prieteni, mi se pare o chestiune firească”, a fost răspunsul oferit de Ernest.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.