Drama neștiută a lui Mihai Trăistariu: ”Aproape că m-am bucurat când a murit” Dezvăluiri tulburătoare din adolescența artistului

Autor: Diana Bostan

Drama lui Mihai Trăistariu

Sursa: Captură YouTube

Mihai Trăistariu a ajuns la inimile românilor în anul 2006, atunci când s-a clasat pe locul 4 în cadrul Eurovision . Artistul a făcut furori cu piesa ”Tornero”, dar puțini știu ce poveste de viață ascunde cântărețul.

Artistul Mihai Trăistariu a fost invitat în cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”, acolo unde a vorbit despre evoluția sa, dar și despre viața de familie. Cântărețul a vorbit despre moartea părinților și despre bătăile la care mama sa a fost supusă.

Mihai Trăistariu nu a fost afectat de moartea tatălui său

Deși mulți îl știau ca fiind o persoană veselă și jovială, Mihai Trăistariu a avut parte de o copilărie diferită.

Artistul susține faptul că tatăl o bătea des pe mama lui, însă de dragul lor și pentru că nu avea posibilități să-i crească de una singura, aceasta rămas alături de el.

Citește și: Eurovision 2023: Cine reprezintă România la cunoscutul concurs muzical?

Mihai Trăistariu a povestit în cadrul emisiunii cum tatăl o lega pe mama lui de calorifer și nu reușea să înțeleagă care este motivul comportamentului său atât de crud.

Artistul era în perioada liceului când și-a dat seama de chinurile prin care trece mama sa. Acesta este și motivul pentru care artistul aproape că s-a bucurat în momentul în care tatăl său a murit de cancer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu am să uit, era ceva criminal. Mama stătea pentru că erau patru copii și nu ne putea susține financiar, a rezistat eroic. Pe el aproape că l-am urât, deși acum mi-aș fi dorit să-l cunosc și să vorbesc altfel cu tata, aveam 17 ani când a murit. La el nu am suferit atunci când a murit, aproape că m-am bucurat”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii Bărbați vs Femei.

Mama artistul s-a stins din viață la o zi după Eurovision

Bucuria artistului de la Eurovision a fost umbrită de moartea mamei sale. Aceasta s-a stins din viață la o zi după participarea lui Mihai Trăistariu la celebrul concurs de cântat. Mama artistului ar fi ascultat la radio prestația fiului său, apoi a intrat în comă. Artistul este sigur de faptul că mama lui a fost mândră de prestația sa, piesa ”Tornero” aducând României locul 4 la Eurovision 2006.

Citește și: Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci, deși a spus că se va criogena. Cine i-a făcut artistului această surpriză

”Mama a murit la o zi după Eurovision. În perioada Eurovision mama a fost internată. Am fugit acasă, însă nu am mai prins-o. Mă bucur că a auzit, ea a ascultat la radio momentul meu. A fost un moment delicat.

Așa i-a fost scris”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Artistul susține că el seamănă foarte mult cu mama lui atât la voce, cât și la fizionomie. Mihai Trăistariu a dezvăluit faptul că a luat de la mama lui și o anumită blândețe, motiv pentru care a suferit enorm în momentul în care aceasta a decedat.