Drama neștiută din viața Irinei Petrea, cunoscută drept „Supernanny”. Și-a pierdut ambii părinți, fratele și animalul de companie: „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

Autor: Lavinia Medrea

Drama neștiută din viața Irinei Petrea, cunoscută drept „Supernanny”. Și-a pierdut ambii părinți, fratele și animalul de companie: „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Toată lumea știe cine este Irina Petrea sau „Supernanny”, numele care a consacrat-o, dar puțină lume știe prin ce greutăți a trecut unul dintre cei mai buni psihologi din România, cu o experiență vastă în televiziune.

Irina Petrea, cunoscută drept „ Supernanny ”, și-a făcut curaj și și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță, în emisiunea „ În oglindă ”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive.

Viața a încercat-o dur pe Irina Petrea. „Supernanny” și-a pierdut ambii părinți, la o distanță de doar cinci luni între ei

În urmă cu doi ani, tatăl Irinei Petrea murea din cauza unui accident vascular cerebral.

La cinci luni după, mama acesteia murea și ea, după ce a intrat într-o comă și nu s-a mai putut face nimic. „Supernanny” și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță și a povestit exact ce s-a întâmplat cu părinții ei și motivele pentru care i-a pierdut.

„I-am pierdut în ultimii doi ani pe amândoi. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019, norocul lui a fost că tocmai atunci venisem eu acasă, în 10 minute am chemat salvarea, au venit, le-am spus clar că tata a făcut

accident vascular cerebral, știam care sunt semnele. L-au luat, în două ceasuri era deja pe terapie, pe perfuzie, s-a recuperat foarte bine, a rămas cu o pierdere de echilibru și, bineînțeles, a fost pus pe medicație, lua anticoagulante. La un moment dat, dezechilibrându-se, a căzut, s-a tăiat, i-au făcut o transfuzie, l-au stabilizat, după care s-a rupt filmul. Nu am mai putut să discutăm cu medici, cu asistente, cu nimic, a fost dus, izolat într-o aripă de spital unde nu aveam nici semnal să sunăm, nu primeam niciun fel de comunicare.

Citeste si: Cine este, de fapt, Supernanny, și cum a ajuns Irina Petrea să fie „super dădaca” tuturor copiilor: „M-am rugat să am foarte mulți copii”

În seara aceea mi-au comunicat că a murit, iar mama a murit la cinci luni după(...). Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că i-am pus camere video în casă, ca să pot s-o ajut dacă se întâmplă ceva.

Aveam vecine care aveau cheia, doctorița, care era foarte aproape de ea. În fața camerei a intrat în comă și în câteva ore a ajuns la spitalul de neurochirurgie la Iași cu elicopterul! Dar nu se mai putea face absolut nimic”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Irina Petrea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După părinții ei, Irina Petrea și-a pierdut fratele, dar și pisica. „Supernanny” a rămas doar cu soțul și cu prietenii ei

După ce a suferit enorm din cauza morții părinților ei, încă două lovituri crunte s-au năpustit asupra Irinei Petrea. Atât fratele ei, cât și pisica, s-au stins din viață din cauza unor boli necruțătoare.

„A murit și fratele meu, acum trei luni.

A făcut o ciroză și s-a dus. Eram frați numai de tată”, a declarat Irina Petrea.

Citeste si: Iulia, femeia care s-a aruncat împreună cu copiii săi de pe un bloc, ar fi putut fi oprită?! Ce spune Irina Petrea, psiholog, despre tragedia de la Timișoara

„De curând a murit și pisica mea. Poate o să pară stupid. În decembrie am descoperit-o cu un cancer sublingual, și pentru că mama a murit singură acasă, pentru că tata a murit singur în spital, eu n mai puteam să las încă o ființă dragă să moară singură, de la cabinet fugeam acasă ca să fiu lângă ea. În vacanța de iarnă n-am plecat nicăieri, am stat numai cu ea”, a mai povestit Irina Petrea, vizibil întristată.

Emisiunea integrală poate fi vizionată AICI.