Drama neștiută prin care trece Mari ”cocheta casei”: ,, Are cancer”. Ce întorsătură a luat viața familiei sale după momentul “Nu apă”

Autor: Diana Bostan

Mari ”cocheta casei” a anunțat că soțul ei are cancer

Sursa: Captură YouTube- „În oglindă”

Maria Tănase, cunoscută pentru momentul cu ”nu, apă”, a făcut o dezvăluirire cutremurătoare în legătură cu familia ei. Ce se ascunde în spatele zâmbetului de zi cu zi?

Mari a apărut pe micile ecrane în anul 2017, în momentul în care a participat la emisiunea ”Schimb de mame”, iar de atunci toată țara vorbește despre ea. Ea este Mari ,,cocheta casei", iar povestea ei de viață este una cu adevărat emoționantă.

Drama prin care trece Mari ”cocheta casei”

Deși au trecut câțiva ani de la participarea sa la emisiunea de divertisment, Mari a rămas în inimile telespectatorilor, iar viața ei s-a schimbat total de atunci.

Prezentă în cadrul emisiunii ”În oglindă” cu Mihai Ghiță, Mari de la ”Schimb de mame” a vorbit și despre drama neștiută din viața ei și despre ce se ascunde în spatele zâmbetului său molipsitor.

Mari "cocheta casei" a mărturisit faptul că zâmbetul ei are două semnificații, astfel că ea zâmbește și de bucurie, dar și de tristețe. De asemenea, aceasta a dezvăluit cu lacrimi în ochi faptul că soțul ei a fost diagnosticat cu cancer.

„Zâmbetul la mine este de două feluri. Este zâmbetul de bucurie că am ajuns aici, iar cel de tristețe a devenit un caz șocant...care ne-a pus capac. Soțul meu are cancer. Dar mergem înainte, zâmbim, este optimist. Am aflat de boala lui acum patru luni, dar eu bănuiam.”, a spus Mari, în ceea ce privește drama prin care trece familia ei în aceste momente, în cadrul emisiunii ”În oglindă” cu Mihai Ghiță.

Citește și: Mari „cocheta” s-a operat! „Sâmbătă mă externează” Cum se simte femeia care a făcut istorie în cadrul unei emisiuni TV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea care a devenit cunoscută pentru momentul ”nu apă”, ajuns viral în istoria emisiunilor de divertisment, a povestit cum și-a cunoscut soțul și cum părinții lor nu au fost de acord cu căsătoria lor.

„Pe soțul meu l-am ales fără acordul mamei. Aveam spectacole de dansuri populare și el vorbea cu o prietenă de-a mea care era la dansuri. Și atunci când ne-am urcat în mașină, el s-a uitat la mine, mie îmi plăcea de el cum arăta.

Mama l-a sunat când a auzit, nici soacra mea nu a fost de acord. Ea spunea că eu sunt răzgâiată”, a mai spus Mari.

Cum s-a schimbat viața familiei sale după participarea la emisiune

Mari ”cocheta casei” i-a mărturisit lui Mihai Ghiță faptul că de mică și-a dorit să apară pe micile ecrane, aceasta fiind dorința ei cea mai mare. După ce a devenit virală, Mari a realizat faptul că unii vecini și cunoscuți au devenit invidioși, astfel că ar fi apărut mai multe comentarii ironice și negative la adresa familiei sale.

În ciuda glumelor, Mari susține că a simțit din plin succesul și că nu i-a păsat de comentariile răutăcioase.

Citește și: „Vom fi cinci!” Theo Rose și Anghel Damian, din nou părinți? Cei doi sunt pregătiți să-și mărească familia

Cu trecerea anilor, cele două fiice și-ar fi dorit ca mama lor să uite de momentele virale și să nu le mai dea curs în mediul online, simțindu-se stânjenite. După difuzarea emisiunii, Mari a mărturisit că nu a simțit deloc presiune, ba din contră, a fost extrem de fericită și împlinită.

„Nu mi-a părut rău că am folosit cuvintele alea, alea au fost cele mai virale și adevărate. Nu mi-a părut rău că mi-am expus familia. Comentariile nu mă deranjau. Invidia a devenit pe vecini, au spus că am avut porc împrumutat, mobilă împrumutată și cumnatele mele au râs.  Sunt iubită de toată țara. Cam la un an și ceva m-am simțit vedetă. Fetele meu m-au blocat, n-au mai vrut să mă vadă cu ”nu apă”, au vrut să-și vadă de viața lor.Ăsta a fost visul meu, să ajung pe micile ecrane ”, a mai spus Mari ”cocheta casei”, pentru ”În oglindă”.