Drama. Noua luni a crezut ca va aduce pe lume o fetita,  nu si-ar fi imaginat ce lovitura cumplita o asteapta la nastere

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 12:10

Medicii i-au spus unei mame ca bebelusul ei este baiat, dar are o grava malformatie a organelor genitale.

Chinul lui Tavi a inceput din ziua in care a venit pe lume. In cei doi ochi mari, negri, se citeste tristetea unei vieti prea grele pentru umerii unui copilas de numai 4 ani.  La ecografie, medicii nu au vazut ca micutul suferea de o malformatie grava: nu i se dezvoltasera complet organele genitale. Abia dupa ce a nascut, mama lui Tavi a primit verdictul crunt.

In termeni medicali, boala lui se numeste extrofie a vezicii urinare.

Lipsa organului sexual masculin nu e singura problema pentru micutul Tavi. A suferit pana acum doua operatii de hernie si alte trei pentru reconstructia uretrei.

Din a doua zi de la nastere, doctorii au incercat sa faca ceva pentru bebelus, sa-i ofere sansa la o viata normala, dar operatiile au reusit doar partial, nu cat sa ii ofere lui Tavi un viitor de barbat normal. Acum, Tavi are patru ani.

Ar trebui sa mearga la gradinita, sa se joace cu alti copii, dar nu este primit pentru ca inca poarta scutece.

Pentru Tavi, copilaria si educatia inseamna doar joaca alaturi de mama. Ea l-a invatat sa numere pe patul din camaruta saracioasa care ii tine loc de  de gradinita. Parintii cauta disperati solutia salvatoare. Au luat legatura cu un tanar, care a avut aceeasi malformatie si a reusit sa se opereze in Belgrad.

16.000 de euro costa reconstructia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140809##

Pentru unii, este o suma nesemnificativa, poate, dar pentru Tavi inseamna singura sansa la o viata normala.

Ii puteti contacta pe parintii acestui ingeras la numarul de telefon 0728-734.459- familia Rotaru.