DRAMA orfanului care doarme in masina! Se roaga sa nu fie mancat de SOBOLANI VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:58

Vasile este modelul de tanar fara niciun orizont. Pentru el soarta pare sa fie o mama hapsana, care il hraneste cu spini si matraguna.

Tatal ii poate fi doar cerul liber: inexpresiv, adanc si dusmanos. Frati si surori: cainii maidanezi ori sobolanii, care nu il lasa noaptea sa doarma. "Am crescut intr-un centru de plasament de mic. Parintii nu ii stiu. Am terminat o scoala de 12 clase. Am diploma de cofetar patiser. Am lucrat pana acum la protectia copilului, ca ingrijitor de copii si dup-aia in termopane. Nu pot sa-mi folosesc diploma pentru a ma angaja pentru ca am niste probleme de sanatate si nu imi permite alimentatia publica sa lucrez in domeniu.
Am un fel de hepatita"
, spune Vasile. Viata la comun, in centrele de plasament, a fost pentru orfanul Vasile o dureroasa si permanenta cursa de supravietuire. "In casa de copii am fost si batut si mangaiat. Nu stiu de ce ma bateau". Astazi, acum, poate si maine, Vasile simte cum Dumnezeu isi intoarce fata de la el sau il incearca din prea marea Sa iubire pentru cei ai nimanui.
"De trei luni de zile dorm in aceasta masina. Mai locuiesc in ea cu o mama si o fetita. Masina e a cuiva de aici din zona. Ne-a lasat sa stam in ea ca sa nu ramanem sub cerul liber".

 

Taguri: