DRAMA PAGUBITILOR INCENDIULUI din Capitala. Au ramas doar hainele de pe ei! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

Flacarile le-au luat tot! Au ramas fara casa si masa, fara agoniseala de o viata! Multi dintre pagubiti au rate de platit la banca de sute de euro pentru achizitionarea locuintei.

Au dormit pe unde au putut, in camerele de hotel care li s-au pus la dispozitie sau pe la prieteni. Insa, la primele ore ale diminetii locatarii din blocul ars din Popesti Leordeni intrau pentru prima oara, dupa incendiul devastaror, in casele facute scrum. Agoniseala de o viata, dar si toate amintirile s-au facut scrum, in numai cateva ore sub privirile ingrozite ale oamenilor. Cei care nu au reusit sa intre seara trecuta in case, astazi au pasit cu sufletul la gura in apartamentele innegrite de funingine.


Problemele, spun oamenii, sunt abia la inceput. Nici prin cap nu le trece sa mai locuiasca vreodata in blocul in care au pierdut totul. Se uita cu teama spre bucatile de tencuaiala care se pot desprinde in orice clipa si se intreaba cand se va termina acest calvar. Nu numai mansarda si apartamentele de la etajele superioare au fost afectate. Focul s-a extins, pe gurile de aerisire pana la parter.
Cel putin asta spun oamenii disperati, care au incercat sa stinga incendiul cu galeti pline cu apa. Lacrimile de pe fetele arse ale oamenilor nu vor reusi sa stearga orele de foc! Si-au strans viata in cativa saci si s-au mutat de acolo de unde, in urma cu cativa ani veneau plini de speranta. Acum, a ramas deznadejdea.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.