Drama părinților Ellei de la "Puterea dragostei 2" a făcut-o pe Andreea Mantea să plângă. E incredibil de dureros prin ce trece tânăra!

Autor: R.V.
Actualizat: 02 sep 2020, 06:35

Ella a dezvăluit problemele de sănptate ale părinților săi.

Din păcate, Ella are acasă probleme mari cu părinții săi. Mama sa și-a pierdut vederea la vârsta de 14 ani în urma unor erori medicale. Se pare că mama Ellei a fost operată după ce o infecție de la măsea ar fi ajuns în zona creierului, oar acest lucru a dus la pierderea vederii. 

Iar tatăl său are diabet zaharat și, de curând, Ella a alfat că piciorul său urmează să-i fie amputat din cauza gangrnei care se extinde rapid.

Mărturisirile Ellei le-a impresionat până la alcrimi pe restul fetelor și pe Andreea Mantea. Ella speră să poată face rost de bani pentru a-și ajuta cumva părinții.

Iată momentul emoționant în care vorbeșste despre drama părinților săi:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.