Drama pe care o ascunde Daiana de la Puterea dragostei sezonul 2! Tatăl ei a părăsit-o când era foarte mică!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 sep 2020, 10:19
Daiana, concurentă la Puterea dragostei sezonul 2

Daiana a povestit, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, că tatăl ei biologic a părăsit-o pe când era foarte mică și că adevăratul ei tată este tatăl vitreg.

„Tatăl meu a fost aproape de mine în această perioadă. Țin să spun că nu este tatăl meu adevărat, este tatăl meu vitreg, m-a crescut de la vârsta de cinci ani și eu pe el îl văd ca un tată. Tată este cel care te crește. Mă iubește foarte mult și mereu este lângă mine. Nu a existat niciodată să vreau ceva și să nu îmi ia.

Mama și tatăl meu nu mi-au întors niciodată vorba și îi iubesc foarte mult. Eu

în București stau singură, ei stau undeva lângă Craiova și ne vizităm cam la două săptămâni. Mi se face dor și merg să îi văd pentru că nu pot să stau departe de ei.

Nu contează cine este tatăl tău biologic, ci important este cel care te creste și te iubește cu adevărat. Eu pe Dan îl divinizez. Este un om deosebit", a declarat Daiana, într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

"A venit să mă vadă de 3-4 ori în 23 de ani"

În ciuda faptului că tatăl ei biologic a părăsit-o și că a văzut-o de foarte puține ori, Daiana spune că îl respectă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. Mama s-a despărțit de el și a găsit un bărbat mult mai potrivit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale că mi l-a dăruit pe Dan. Țin să spun că îl respect pe tatăl meu, acum am 23 de ani și cred că a venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani de zile. Dar eu îl respect oricum, nu am ce să îi transmit pentru că nu ținem legătura, nu vorbim, dar ca și persoană îl respect”, a mai dezvăluit Daiana în interviul respectiv.

Daiana a fost în centrul unor controverse uriașe în sezonul 2 de la Puterea dragostei. Intrată în casă pentru Philip, care avea să sfârșească sezonul în brațele Bernei, cu care este și acum, Daiana s-a cuplat, în cele din urmă, cu Gabriel, de care s-a despărțit.

În casa Puterea dragostei sezonul 2 a pătruns, la un moment dat, și Fernando, fostul iubit al Daianei. Cei discutau să se împace, însă acest lucru nu s-a mai produs.

Fernando critica, la un moment dat, atitudinea agresivă a Daianei, spunându-i că nu vrea să stea cu "un smardoi".

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.