Drama prin care a trecut Andreea Marin: „Mi-au scos doi pumni de celule, 800 de grame de tumoare”. Ce a făcut vedeta când a fost suspectă de cancer

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mar 2023, 14:30

Ce a făcut Andreea Marin când a fost suspectă de cancer

Recent, Rudel Obreja a murit în urma unui cancer de colon în fază terminală. Andreea Marin, la rândul ei, a trecut printr-o dramă, fiind suspectă de cancer.

Andreea Marin a fost suspectă de cancer în anul 2018. Vedeta a observat o umflătură în zona cervicală, astfel că a decis să meargă la medic. Jurnalista a vorbit despre momentul în care a fost operată, mărturisind cât de grea a fost așteptarea răspunsului biopsiei. 

Ce a făcut Andreea Marin când a fost suspectă de cancer

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu.

800 de grame de tumoare. Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin. „Așteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simți în acele momente, până vine rezultatul”, a continuat vedeta.

Doctorii i-au scos tumoarea Andreei Marin, dar vedeta a trebuit să mai aștepte încă două săptămâni rezultatele biopsiei. Din fericire, tumoarea a fost benignă, conform biopsiei, iar vedeta a răsuflat ușurată.

Citește și: Exclusiv! Andreea Marin, secretul unei relații reușite. Vedeta se iubește de 5 ani cu Adrian Brâncoveanu: "Cred în ideea de cuplu când cei doi sunt unul pentru celalalt"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru.

Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

Citește și: Cum a depășit Andreea Marin cele mai dificile momente din viața sa! "Nu aș fi putut ieși din depresia adâncă, fără ajutorul oamenilor"

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a povestit, la acea

vreme, Andreea Marin.

Cel mai greu moment pentru Andreea Marin

Pentru Andreea Marin, greul nu a fost reprezentat de operație, ci de așteptarea rezultatului biopsiei.  „Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi.

Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară.

E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul”, a declarat Andreea Marin.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.