Drama prin care a trecut Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel. Cu ce probleme de sănătate grave se confruntă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 oct 2022, 10:24

Drama prin care a trecut Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel. Cu ce probleme de sănătate grave se confruntă

Sursa: Twitter Libertatea

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe data de 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, și a fost condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie, la locul său de vechi achiziționat în 2014, la Cimitirul Bellu.

Chiar dacă are probleme mari de sănătate, soția regretatului actor, Marilena Arșinel, a participat la funeraliile soțului ei. Ea este sufletul pereche al lui Alexandru Arșinel și au fost căsătoriți timp de 54 de ani, iar din dragostea lor au rezultat doi băieți, Bogdan și Cristian. Cei doi s-au cunoscut în anul 1966 la Ștrandul Tineretului și s-au îndrăgostit iremediabil, după care s-au căsătorit în 1968.

Marilena Arșinel a suferit un accident grav în urmă cu opt ani

În urmă cu opt ani, Marilena a ajuns imobilizată la pat din cauza unui grav accident. Și-a revenit parțial cu ajutorul medicilor și al familiei, dar nici până în ziua de astăzi Marilena nu se poate deplasa singură, fiind condamnată să stea într-un scaun cu rotile. 

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate.

Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”
, a mărturisit, acum câțiva ani, Alexandru Arșinel.

Citeste si: Avea Alexandru Arșinel testament? Cum se împarte, de fapt, averea actorului și cine va primi cea mai mare parte

Relația dintre Alexandru Arșinel și Marilena Arșinel a fost atât de unică și de specială încât de ziua soției lui, din dragoste pentru ea, i-a făcut cadou un cântec special pentru ea, spune Marius Țeicu, compozitor și prieten apropiat al regretatului mare actor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am decis să urc piesa pe YouTube, acum, pentru că el a plecat, e în amintirea lui, dar cântecul e compus în 1997, iar după 2000 Alexandru Arșinel a făcut filmarea aceasta.

Noi eram într-un turneu, el era cu soția, era ziua Marilenei, am zis să îi facem un cadou, am vorbit și cu Aurel Storin, textierul.

Citeste si: Cine este soția lui Alexandru Arșinel! „Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc”

Când ne-am întors am compus piesa. Arșinel a iubit-o foarte mult pe Marilena lui! Ea așa de tare s-a bucurat când a ascultat piesa de dragoste, pe atunci era sănătoasă. Am

fost prieteni foarte buni, am fost în zeci de spectacole și cu Alexandru Arșinel și cu Stela Popescu, doi profesioniști de primă mână.”, a mărturisit Marius Țeicu, potrivit Ego.ro.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie 2022

Alexandru Arșinel a decedat pe 29 septembrie, după ce a stat o săptămână întreagă la Terapie Intensivă și s-a chinuit.

În ultimul an, s-a luptat din greu cu problemele de sănătate pe care le avea, a fost operat pe cord deschis de două ori și a fst inclusiv infectat cu virusul COVID-19.

Din păcate, starea actorului a devenit din ce în ce mai proastă, lucru care a dus la cedarea organismului și decesul său. 

Citeste si: Dan Negru a făcut publică ultima conversație telefonică cu Alexandru Arșinel. Ce i-a cerut marele actor cu puțin timp înainte să moară