Drama prin care a trecut Marius Craciun, noul concurent din echipa Razboincilor de la Survivor Romania 2021!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 feb 2021, 22:55
Marius Craciun face parte din echipa Razboincilor la Survivor Romania 2021

Marius Craciun este noul concurent din echipa Razboincilor care nu se sfieste sa recunoasca ca a trecut prin momente critice impreuna cu familia lui.

Marius Craciun este noul Razboinc de la Survivor Romania 2021, iar concurentul nu e strain de show-urile TV de acest gen deoarece a participat la mai multe unde a si castigat premiu cel mare. Mai mult decat atat, dorinta lui Marius nu este sa se imbogateasca de pe urma premiilor puse la bataie de catre aceste show-uri, ci vrea cu orice pret sa isi scape familia de datorii.

Marius provine dintr-o familie extrem de modesta si nu s-a sfiit sa recunoasca cateva detalii destul de marcante in ce priveste viata lui

Marius Craciun, copilarie si adolescenta marcate de o drama coplesitoare

Citeste si: Cine este Razboinica Romina Geczi, noua concurenta de la Survivor Romania 2021

Noul Razboinic de la Survivor Romania 2021 a povestit de mai multe ori despre situatia financiara deplorabila care i-a marcat copilaria si adolescenta.

De multe ori, Marius nici nu avea cu ce sa se incalte si impartea aceeasi pereche de ghete cu fratele lui. "Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie. Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi frate-miu.
Aşteptam să vină el de la liceu, ca să mă duc şi eu în continuare la şcoală”
, mărturisea Marius in urma cu ceva vreme. Mai mult, o alta tragedie s-a abatut asupra familiei si anume, tatal lui s-a imbolnavit de Alhzeimer, boala care il face pe barbat sa nu mai recunoasca ce e in jur in anumite momente, iar Marius a povestit ca de multe ori s-a intamplat ca parintele lui sa nu-l recunoasca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Marius a practicat multiple sporturi încă din copilărie, însă nu la nivel profesionist. Acesta provine dintr-un mediu care nu are nici cea mai mică legătură cu sportul, însă sportul rămâne pasiunea lui cea mai mare. Marius Crăciun este pregătit să demonstreze că este un adevărat supraviețuitor și nimic nu-i va sta în cale pentru a căștiga trofeul Survivor România 2021.

Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021?

Citeste si: Cine este Szidonia Szasz -Sindy de la Survivor Romania 2021. De ce a renuntat la sportul de performanta si cu ce se ocupa inainte de marea competitie de la Kanal D

Cariera sportiva a lui Marius Crăciun este destul de impresionanta deoarece timp de 12 ani a practicat judo de performanta si este pasionat de parkour.

Marius este nelipsit de la sala si asta o devodesc zecile de poze de pe Instagram pe care noul concurent de la Survivor Romania 2021 si le face in sala de sport. Are un trup foarte bine sculptat, iar in timpul liber practică bodybuilding și fitness. 

Marius Crăciun este noul concurent din echipa Războinicilor si se simte pregătit să trăiască adrenalina la cele mai înalte cote și să demonstreze că are abilitățile necesare pentru această competiție. Marius Crăciun s-a înscris la Survivor România 2021 pentru a demonstra că este un adevărat luptător și nimic nu-i poate sta în cale pentru a câștiga premiul pus în joc. Consideră că motricitatea, motivația, calmul și agilitatea vor fi punctele lui forte in competitia Survivor Romania 2021 de unde spera ca va veni acasa cu Marele Trofeu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.