Drama prin care trece cel mai batran tata din lume! MOTIVUL pentru care la 97 de ani a fost parasit de sotie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 17:14

Cel mai batran tata in viata, in varsta de 97 de ani este devastat pentru ca sotia lui l-a parasit, inaitne ca cel mai mic membru al familiei sa implineasca un an.

Ramajit Raghav a tinut prima pagina a ziarelor in 2010 dupa ce a declarat ca este cel mai batran barbat in viata care a devenit tata. In mod miraculos, anul trecut a devenit din nou tata. Acum, la varsta de 97 de ani, sotia lui, Shakuntala Devi, despre care se spune ca are 50 de ani l-a a parasit si si-a luat si fiul cu ea.

Anul trecut, pe vremea asta, eram foarte fericiti.

Abia se nascuse cel mic si ma simteam binecuvantat. Acum, sunt singur intre patru pereti. Batranul are doi copii, insa cel mare a disparut. Acum sase luni, sotia lui l-a luat pe cel mare si l-a dus la un spital, iar la intoarcere a adormit in autobuz si fiul lor a disparut. Stresul si-a spus cuvantul din cauza situatiei, iar cei doi soti au incerca tin zadar sa isi caute copilul ca nu l-au mai gasit.
Am pus afise peste tot, dar degeaba.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire