Drama prin care trece Mihai Onilă, bărbatul care a ținut 40 de zile post cu apă. Acesta face confesiuni dureroase: „În 6 luni va muri!”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 07 mai 2024, 14:48

Mihai Onilă a făcut dezvăluiri sfâșietoare la emisiunea „În oglindă”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În urmă cu aproape opt ani, un eveniment cumplit avea să-l marcheze pe lăutarul Mihai Onilă. Acesta și-a pierdut fiica la o vârstă foarte fragedă, din cauza cancerului.

Ioana, fiica lui Mihai Onilă a murit la vârsta de doar 10 ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer pe creier, în stadiul patru. Din momentul în care părinții ei au aflat de această boală, copila mai avea să trăiască doar șase luni: „În 6 luni va muri!”.

Prin ce dramă trece Mihai Onilă

Deși artistul și soția lui au apelat la ajutorul doctorilor din diverse țări ale Lumii, cu toții au avut același verdict și nu au putut prelungi viața fetiței.

În cele din urmă, estimările medicilor s-au adeverit, iar după aproximativ șase luni de zile micuța a murit pe patul de spital.

După decesul Ioanei, Mihai Onilă a fost extrem de afectat și a căutat să înțeleagă cum au putut să i se întâmple toate aceste lucruri copilului său. Cu trecerea timpului, acesta și-a dezvoltat foarte mult latura spirituală și a ajuns la concluzia că: „ Problema, de fapt, nu era în copil, ci în mama copilului”.

În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, lăutarul a ținut să explice această teorie:  „Energetic, orice mamă își păstrează, după nașterea propriilor ei copii, un fel de cablu USB energetic, ca un fel de coardă energetică cu care toate datele din mama respectivă trec în copii. Dacă mama respectivă e plină de iubire, datele vor trece cu iubire, dacă mama e plină de frustrări, neajunsuri, neiubire și cuvinte nespuse...”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Mihai Onilă a încheiat postul de 40 de zile cu apă! Cum arată și cum se simte acum fostul membru al trupei AXXA

Mihai Onilă a vorbit despre Ioana, fiica lui decedată

Cu toate acestea, bărbatul este de părere că și el este vinovat de încărcătura negativă pe care soția lui o purta în suflet în momentul în care era însărcinată cu Ioana:

Eu cred că o parte din vină este și a mea, pentru că, lăutar fiind, plecam nopți întregi, zile întregi, femeia nu știa dacă sunt un om sincer și că am petrecut noaptea la petrecere, nu cu o femeie. Atunci, în sufletul ei s-au creat niște neajunsuri, care au radiat în copil”.

Mihai Onilă crede toate aceste lucruri, întrucât nu a găsit un alt fenomen care să explice de ce fiica lui a fost întotdeauna un copil trist și închis în el, deși nu avea niciun motiv să fie așa, întrucât familia ei

era foarte veselă și încerca mereu să o facă fericită, prin diverse gesturi.

Citește și: Tragedie fara margini in viata artistului Mihai Onila! Fiica lui s-a stins la doar 10 ani, lasand in urma numai durere si chin! Iata ce declaratii socante a facut cantaretul

„De când s-a născut, a fost o entitate ciudată, tristă.(...) Întotdeauna aveam o atmosferă frumoasă și plăcută între noi, râdeam, glumeam, astfel încât nu aveam de ce să ne întristăm sau Ioana nu avea de ce să fie tristă.

Ea era întotdeauna o persoană retrasă și tristă.(...) Oricât am fi vrut să o facem să râdă sau o aruncam în sus, sau ne jucam, sau râdeam, pentru o scurtă perioadă zâmbea și după aceea se întorcea la starea ei naturală”,  a povestit Mihai Onilă, în cadrul emisiunii.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!