DRAMA Roxanei Ciuhulescu. Vedeta TV isi doreste foarte mult un al doilea copil, insa nu poate ramane gravida

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Roxana Ciuhulescu este dispusa sa regurca la orice tratament sau procedura medicala pentru a putea avea al doilea copil.

Invitata la" WOWbiz", Roxana Ciuhulescu a declarat ca va apela la o clinica de fertilizare in vitro pentru a putea ramane insarcinata a doua oara. Vedeta TV si sotul ei au deja o fetita, insa ambii isi doresc sa-si mareasca familia. Mai ales ca au fost in pragul divortului, dar au reusit in cele din urma sa-si salveze casnicia. Venirea pe lume al celui de-al doilea copil ar fi ca o certitudine ca lucrurile au intrat pe un fagas normal in familia ei.



" Am facut tratament pentru ovulatie, am avut probleme mari. Maine merg la un centru pentru fertilizare. Eu, de la 18 ani de cand mi-am inceput viata sexuala, am avut un singur medic. Cineva mi-a recomandat sa apelez si la altcineva si asa am ajuns la acest centru de fertilizare si sper sa vina barza acum. Am primit o serie de sfaturi sa ma indrept catre biserica, dar eu m-am rugat, sunt credincioasa, dar cred ca e bine sa verificam ce se intampla fizic.
Noi suntem pregatiti pentru un nou copil si speram sa se intample odata
", a declarat Roxana Ciuhulescu.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.