DRAMA SFASIETOARE a acestei fetite. A ramas mutilata pe viata dupa ce medicii i-au introdus LIPICI in creier

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 09:55

Situatie fara precedent la un spital din Anglia! O incurcatura in sala de operatii a facut ca medicii sa confunde o substanta inofensiva cu lipici.

Maisha Najeeb, o fetita in varsta de 13 ani cu probleme neurologice, a fost internata intr-un spital din Marea Britanie pentru ca medicii sa poata gasi un tratament afectiunii de care suferea. In urma analizelor, s-a stabilit ca fata avea fisuri pe vasele de sange care alimenteaza creierul.

Netratata, fetita risca sa faca anevrism sau comotie cerebrala, lucru care i-ar fi putut fi fatal. Solutia gasita de medicii britanici a fost ca fisurile sa fie lipite cu o substanta speciala.

Insa, pentru a vedea acele fisuri la tomograf, fetita trebuia injectata mai intai cu o substanta inofensiva, denumita in limbaj medical, substanta de contrast. Ghinionul ei a fost ca in sala de operatie, personalul medical a incurcat substantele. I-au introdus mai intai lipiciul, in loc de substanta de contrast, lucru care i-a daunat pe viata.

Fetita se afla practic intr-o stare vegetativa, este paralizata pe viata si si-a piedut capacitatea cognitiva, precum si o mare parte din functiile creierului.

Parintii sunt in stare de soc! Familia lui Maisha Najeeb a primit despagubiri in valoare de 24 milioane de lire sterline. Cu toate astea, imensa suma nu ii va ajuta sa redea sanatatea fiicei lor, care a ramas mutilata pe viata din cauza neglijentei personalului medical.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.