DRAMA SFASIETOARE a acestui tanar. Sotia l-a pus sa aleaga intre ea si bebelus, la scurt timp dupa ce a NASCUT. Motivul e SOCANT!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:58

Sotia lui Samuel Forrest, un tanar din Noua Zeelanda, a nascut in Armenia un baietel. La scurt timp dupa nastere, femeia a luat o decizie socanta!

Ruzan Badalyan, sotia lui Samuel Forest, de origine armeniana, a ales sa nasca intr-un spital din tara sa natala. Nasterea a decurs normal, medicii au informat-o ca bebelusul, un baietel este sanatos, cu exceptia unui singur lucru: micutul se nascuse cu Sindromul Down.

Femeia a avut un adevarat soc cand a aflat vestea legata de pruncul ei. I-a comunicat sotului, spunandu-i totodata ca va lasa bebelusul in spital, considerandu-l o rusine.

Nici familia femeii nu a vrut nimic sa afle despre nou nascut. Ruzan Badalyan i-a spus clar sotului ca va trebui sa aleaga intre ea si bebelus deoarece ea nu vrea sa aiba nimic de-a face cu pruncul pe care tocmai il nascuse.

Barbatul s-a decis in secunda in care si-a vazut fiul pentru prima oara:" E perfect! Nici nu ma gandesc sa-l abandonez", i-a replicat barbatul sotiei.

La scurt timp dupa ce s-a hotarat sa pastreze fiul, Samuel Forrest a primit si actele de divort. Barbatul incearca acum sa stranga fonduri cu ajutorul unei organizatii umanitare pentru a-si putea creste singur fiul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?