DRAMA SFASIETOARE a Ramonei, fiica secreta a lui Ionita de la Clejani: "Am ajuns sa cersesc ca sa imi cresc copiii"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Ramona, fiica din flori a lui Ionita de la Clejani, dintr-o relatie dinaintea casatoriei cu Viorica, traieste intr-o saracie crunta, ajungand sa cerseasca ca sa-si creasca copiii.

Ramona a plecat din tara cu gandul de a a gasi un trai mai bun. Ea se afla in prezent la Londra unde cerseste pe strazi, cantand cu acordeonul. Ramona a fost casatorita, dar de curand s-a despariti de sotul ei care a plecat in Spania. Ramona si sotul ei au impreuna doua fetite si asteapta venirea pe lume si a unui baietel, Ramona fiind insarcinata in sapte luni. Fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani a acceptat sa intre in legatura directa prin telefon la WOWbiz. Ea a explicat de ce a ales sa plece departe

de casa, dar si de fetitele ei care au ramas in grija mamei sale.

" E grea si viata in Londra. Stau cu chirie aici pentru ca nu am casa mea. Aici nu stau numai eu si incerc sa ma descurc cum pot. Eu sunt un om luptator si incerc sa fac si eu sa imi fie bine. Mie nu imi place ca vorbeste lumea ca ma prostituez.
Eu sunt insarcinata in luna a saptea si nu as avea cum sa fac asa ceva si nici nu vreau sa fac vreodata asa ceva. Eu nu am mai vorbit cu tatal meu. El mi-a zis sa iau viata in piept si sa lupt singura. Aici, fiind greu sa lucrezi, am ales cea mai usoara munca pentru mine si castig cat sa imi fie bine. Fiecare isi scoate painea cum poate.
Banii care ii scot aici intr-o zi, nu scot in Romania nici intr-o saptamana. Aici fac aproape 70 de euro pe zi. Din banii astia trimit si bani acasa pentru copiii mei
", a declarat Ramona.

Vezi video pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.