DRAMA SFASIETOARE a unei familii! Parintii si cei 5 copii locuiesc intr-o camaruta sub pamant VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 00:30

Nici nu v-ati fi inchipuit ca aici, in intuneric, la cativa metri sub pamant ar putea locui oameni. Ne-au invitat in casuta lor, in care trebuie sa intri aplecat, aproape ghemuit.

 Chiar daca sunt saraci lipiti si abia au ce sa manance, parintii isi trimit copiii cei mici zilnic la scoala, in speranta ca, intr-o buna zi, isi vor face un rost in viata si nu vor pleca din micul bordei. 

Aici, unde vedeti aceste pietre, putem spune ca se construieste temelia unui vis. Parintii isi doresc din tot sufletul sa le ofere o casa trainica celor 5 copii, insa au mare nevoie de materiale de constructie ca sa o termine, pana ca iarna sa le bata la usa.


De cateva luni bune, tatal copiilor munceste de zor la o casa noua. Deocamdata lucreaza la fundatie. Atat a putut sa faca din putinul pe care l-a strans si din ajutorul primit de la primarie.

Iar ajutorul autoritatilor se opreste aici. Ca familia sa-si vada visul implinut are nevoie de bca si de celelalte materiale de constructie. Baiatul cel mare, Dan, si-ar dori enorm sa munceasca insa nu are unde.
In satul lor e o saracie lucie si abia ai unde sa lucrezi cu ziua. Ar face orice, numai sa stie ca parintii si cei patru frati ai sai nu vor mai duce macar grija zilei de azi, nu de maine.