Dramă totală pentru Inci. În această seară, de la ora 22:30, în noul episod serialul ”Vinovați de iubire”

Autor: Diana Tilă
video Foto(6)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”.

 În această seară, de la ora 22:30, în noul episod serialul ” Vinovați de iubire ”, evenimente neașteptate se vor succede cu repeziciune în viețile protagoniștilor îndrăgitei producții, difuzate la Kanal D.

Citește și: Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

Dramă totală pentru Inci

Aniversarea lui Safiye nu trece neobservată iar familia, și toți cei dragi, îi vor face o surpriză de proporții încercatei tinere. Gulben se bucură și ea de toată atenția lui Esat, care își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de aceasta.

O nouă dramă pune la încercare familia lui Inci, atunci când fratele acesteia, îl găsește fără suflare pe părintele patern.

Ege este devastat de pierderea tatălui, iar Inci va avea o reacție uluitoare, la aflarea veștii, care va șoca.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Inci va mai trebui să facă față unei noi provocări dramatice, atunci când Safiye, care poartă un permanent ”război” împotriva soției fratelui său, va avea o atitudine agresivă față de aceasta.

Citește și: Cum arată soțul actriței serialului „Vinovați de iubire”, Ezgi Mola! Actrița a devenit mamă pentru prima oară în anul 2024

Cum reacționează Inci atunci când află unde este îngropat tatăl său și, ce avertisment îi transmite Han surorii sale, atunci când soția sa este agresată de aceasta, puteți afla în această seară, de

la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.