Drama trăită de tanti Sofica, la doar două luni după ce s-a căsătorit. Vestea tragică primită înainte de Crăciun: "Cum să mă pregătesc de sărbători dacă tocmai vin de la înmormântare"

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 sep 2022, 05:35

Drama trăită de tani Sofica, la doar două luni după ce s-a căsătorit

Sursa: Playtech

Tanti Sofica, femeia care s-a măritat la 76 de ani cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, a primit o mare lovitură în prag de sărbători. Fiul ei a murit.

Vestea tragică primită în prag de sărbători a cutremurat-o pe tanti Sofica, femeia de 76 de ani din Iași, care în urmă cu două luni s-a măritat cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr decât ea. Fiul bătrânei s-a stins din viață și nici acum nu-și poate reveni din șoc.

Drama trăită de tanti Sofica, la doar două luni după ce s-a căsătorit

Când credea că și-a găsit în sfârșit fericirea alături de un bărbat mult mai tânăr, tanti Sofica a primit o lovitură dură de la viață.

Fiul bărânei, în vârsta de 58 de ani, a murit într-un incendiu, chiar în pargul sărbătorilor. Femeia din comuna ieșeană Șipote a declarat că a fost nevoită să-și înmormânteze copilul la Constanța, acolo unde și-a pierdut viața, din cauză că nu a avut bani să-l aducă acasă.

"Cum să mă pregătesc de sărbători dacă eu tocmai m-am întors de la înmormântarea fiului meu, de la Constanța?! Nu-mi mai arde de nimic, nu am avut nici bani să îmi aduc copilul aici, acasă.  L-am îngropat la Constanța, unde a și murit.

A avut loc de veci cumpărat acolo, a costat 17 milioane de lei vechi locul doar cu pământ, fără cavou.

Am vrut să îi facem cavou, dar, dacă nu am avut bani, nu am putut.

A murit la 58 de ani într-un incendiu, la barăcile alea în care stătea el. Era ars tot pe corp. Măcar dacă murea de moarte bună, mai era cum era, dar, așa, într-un incendiu, este îngrozitor.", a declarat femeia de 76 de ani.

Citeste si: Atmosferă apăsătoare în familia lui Petrică Cercel! Este primul Crăciun fără regretatul artist. Ionuț Cercel este sfâșiat de tristețe

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tanti Sofica a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea

Tani Sofica a ajuns celebră pe rețelele de socializare după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 30 de ani.

Miluță Topârnat, soțul femeii de 76 de ani, era considerat burlacul satului înainte de a se așeza la casa lui.

"M-a ocărât toată lumea că m-am făcut de râs pe la televizor. Chiar și copiii mei m-au ocărât și m-au întrebat ce am căutat eu la televizor, să îi fac de râs pe ei și pe mine, inclusiv, că mă știe lumea din sat… Mai mult de atât, de atunci, lumea din sat ne vorbește pe la colțuri și râde de noi."

, a mai spus tanti Sofica.

Citeste si: Lovitură dublă pentru Andreea Tonciu! După moartea bunicii ei, încă o persoană dragă a brunetei s-a stins din viață