Drama tulburatoare a unei tinere: "Sunt mama a patru copii, dar eu nu mi-as maltrata copii asa cum a facut-o mama cu mine" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 08:35

Steluta Chelaru a avut o viata de cosmar cat a stat la mama ei, a fost data la orfelinat, adusa inapoi acasa si hulita, dar acum, dupa tot ce a indurat vrea doar sa isi vada sora.

Steluta are 20 de ani si e mama a patru copii. A dus o viata de cosmar toata coplaria si adolescenta deoarece mama ei nu a vrut-o, a batut-o, a chinuit-o si nu a ascultat-o niciodata. A dat-o la orfelinat la scurt timp dupa ce a nascut-o, iar la varsta de 4 ani cei de la casa de copii au adus-o inaoi, insa nici atunci mama ei nu a vrut-o spunand ca mai bine ar da-o la alta familie.
"Eu eram singura pe care o batea", spune Steluta.

Din cei cinci frate pe care ii are, Steluta vrea sa o revada pe sora ei mai mare, Stanica de car enu mais tie nimic d efoarte multi ani.Si-a intrebat mama despre ea, insa a ceasta a repezit-o sec.

Atunci, Steluta s-a hotarat sa o caute prin propriile forte. Nu imi amintesc cipul surorii mele, spune ea.
"Dintre toti fratii mei, eu am fost cea mai chinuita, pe mine ma punea sa muncesc peste tot, pe la oamenii din sat. I-am dat mamei alocatia copiilor sa o caute si a zis ca o cauta, dar ca nu ma ia si pe mine, ca daca ma ia, ma lasa pe acolo si mie mi s-a facut frica si nu m-am dus"