Drama unei căsnicii. Ce s-a întâmplat cu doi soți la șase luni de la nuntă: ”Totul a început de la o fotografie cu o pereche de cercei”

Author: Diana Bostan

Drama unei căsnicii

Sursa: dailymail.uk

O femeie din Marea Britanie a trăit șocul vieții la doar șase luni de la nuntă. Ce i-a putut cere soțul după o vacanță petrecută în Mexic.

Drama unei căsnicii aparent perfecte. Eve, o femeie din Marea Britanie, a crezut că trăiește un vis. Avea relația perfectă, un job de vis, o nuntă la cum puțini visează, o locuință superbă și un soț iubitor. Totul s-a transformat într-un coșmar la șase luni de la nuntă.

Cum a început totul

Coșmarul a început în momentul în care femeia i-a cerut bărbatului să facă schimb de telefoane pentru a viziona fotografiile din vacanța petrecută în Mexic.

În locul fotografiilor din călătorie, Eve a descoperit o fotografie cu o pereche de cercei roșii. ”Totul a pornit de la o fotografie cu o pereche de cercei.  De ce ai o fotografie cu cercei? L-am întrebat eu. La care partenerul meu de nouă ani mi-a spus că sunt cerceii unei colege de la muncă și că i-a făcut o poză pentru a i-o trimite ”, a povestit aceasta pentru dailymail.uk.

Citește și: ”Prima iubire nu se uită niciodată” Dana Roba, mesaj emoționant pentru iubitul său. Ce spune make-up artistul despre povestea lor de dragoste

Așa cum era de așteptat, Eve și-a întrebat cea mai bună prietenă dacă acest lucru ceva normal, moment în care prietena ei i-a spus să nu-și facă griji. Spusele prietenei sale au liniștit-o pentru moment, mai ales că soțul ei nu i-a dat niciodată motive să se îndoiască de el, ba din contră, îi gătea, a învățat-o să joace tenis și au construit împreună o casă.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2022, însă la șase luni de la nuntă, soțul a anunțat-o pe Eve că nu mai este sigur de faptul că și-ar dori să rămână căsătorit cu ea. Femeia s-a gândit că soțul ei are pe altcineva, însă acesta a negat în repetate rânduri acest lucru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vestea divorțului a luat-o prin surprindere pe Eve

După câteva săptămâni, Eve a început să-și vadă soțul cu alți ochi. Ajunsă acasă, femeia și-a găsit soțul beat și având o atitudine pe care nu o mai întâlnise la el. ” Acesta era un om cu totul diferit de cel cu care mă căsătorisem. Era încăpățânat, arogant și puțin beat. A continuat să discearnă relația noastră, așa cum o vedea el.

Mi-a reproșat momentele în care îl nedreptățisem, îi negasem atenția, obsesia mea constantă pentru muncă. 'Scânteia' pe care o pierduserăm”, a povestit aceasta pentru sursa menționată anterior.

La câteva luni, Eve a realizat că nu este singura persoană care trece printr-un divorț, dar și faptul că nu poate rămâne alături de o persoană doar pentru ce au construit împreună. Aceasta a dezvăluit faptul că era atât de focusată pe munca sa, încât nu a acordat suficientă atenție noului job obținut de soțul ei.

Eve s-a mutat la mama ei, după ce soțul a refuzat să părăsească casa pe motiv că nu are unde să se ducă. ”După ce a petrecut doar o noapte într-un hotel, s-a întors acasă și nu a mai plecat. Așa că mi-am făcut bagajele și, la vârsta de 31 de ani, m-am mutat în apartamentul mamei”, a povestit aceasta.

Citește și: Dezvăluiri inedite din căsnicia Dianei Dumitrescu. Vedeta nu mai doarme în același pat cu soțul ei: ”Este singurul minus din viața noastră”

După lungi discuții legate de împărțirea bunurilor, fostul soț i-a cerut inelul de logodnă înapoi, dar cum nu există vreo prevedere legală în acest sens, Eve l-a păstrat. ” Ultima data când m-am întors acasă, i-am lăsat o scrisoare pe perna lui. Mi-a frânt inima, dar încă îmi păsa profund de el și voiam să știe. Nu puteam suporta să avem o despărțire amară. Nu am primit niciodată un răspuns”, a mai mărturisit femeia în vârstă de 31 de ani.

Eve s-a mutat la New York, în timp ce fostul soț s-a mutat într-un apartament din estul Londrei. Chiar și așa, femeia în vârstă de 31 de ani speră că bărbatul pe care l-a iubit enorm nu va rămâne singur.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.