DRAMA UNEI MAME. A crescut la orfelinat, dar nu isi abandoneaza copiii chiar daca nu are cu ce sa-i hraneascaVIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:26

Marimar are 12 ani, iar sora ei Alexandra doar opt. Fetitele traiesc impreuna cu mama intr-o singura camaruta, fara lumina si abia au ce sa puna pe foc ca sa se incalzeasca. Uneori seara adorm nemancate.

In timp ce multi copii de varsta lor fac mofturi la mancare si viseaza la darurile bogate pe care le va aduce mosul, fetitele isi doresc doar o farfurie cu mancare. Pentru mama viata nu a fost deloc usoara. A crescut la o casa de copii, iar cu tatal fetitelor nu s-a mai putut intelege. Asa a ajuns sa traiasca doar din 300 de lei, ajutorul de la stat.

Cand le-am batut la usa, mama repeta cu fetitele cateva colinde, in speranta ca asa vor face rost de cativa banuti ca sa abia si ele o bucurie de Craciun.
Niciodata nu s-au putut bucura de sarbatori. Chiar daca au doar o bucatica de paine, o impart. Durerea si suferinta le-au unit, iar Lenuta nu s-a despartit nici o clipa de fetitele ei, indiferent cat de greu i-a fost. In timp ce multi asteapta cu nerabdare Craciunul, aceasta mama se roaga la bunul Dumnezeu sa faca o minune. Ii e greu sa le spuna din nou copiilor ca nici anul acesta Mos Craciun nu va veni.


Chiar daca au doar 8 si 12 ani, fetitele sunt dispuse sa faca orice sacrificiu numai sa scape de chinul intunericului. Orice dar cat de mic le-ar aduce acestor copii necajiti o bucurie. Asa ca, daca puteti, ajutati-le! Telefonati-i mamei la numarul afisat pe ecran. Faptele bune nu raman nerasplatite!

 

Taguri: