DRAMA unei mame! De 17 ani isi cauta baietii pe care i-a abandonat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 02:10

De 17 ani lacrimile Dorinei nu s-au mai uscat si fiecare zi inseamna acelasi cosmar.

A facut o greseala pe care nu si-o poate ierta: si-a abandonat doi dintre cei 3 copii, pe Marian si Vasilica, pe care ii cauta cu disperare.

"Imi doresc din suflet sa ii gasesc. Nu am nici dreptul sa le cer sa imi zica mama, dar sa stie ca eu le-am dat nastere si ca niciodata nu am incetat sa ma gandesc la ei", a spus Dorina.

Femeia, care are acum 40 de ani, are o viata ce pare rupta dintr-un film.
De la 12 ani traieste in fiecare zi o drama pe care multi o vad doar la televizor. A crezut ca daca se marita scapa de singuratate si de saracie.

L-a luat de barbat pe Ionel, vecinul sau, un tanar frumos, din familie buna. Avea doar 17 ani. Au venit pe lume 3 copii: Oana, Marian si Vasilica. Au aparut insa necazurile, scandalul si cosmarul.

S-a despartit de sotul sau si a ramas singura cu 3 copii de hranit.
Mancare nu aveau mai deloc. Sfatuita de sora ei si-a lasat copiii in spital. Ulterior a luat-o pe fetita, pe Oana, dar a renuntat la baieti, pe care mergea din cand in cand sa ii vada.

Trebuia sa si munceasca insa asa ca a plecat in Giurgiu pentru o perioada. Dupa cateva luni s-a intors dar a fost decazuta din drepturi, iar copiii au fost mutati la Tulcea.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.