DRAMA unor parinti a impresionat milioane de oameni: nu isi pot salva de la moarte decat una dintre gemene! Vezi de ce si ce DECIZIE DISPERATA au luat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:54

Cazul de mai jos a socat o lume intreaga iar multi au plans cand au aflat povestea acestei familii.

Totul se petrece in Canada, unde doi parinti traiesc o adevarata drama. Fetitele lor gemene sufera de o boala foarte grava si au nevoie disperata de un transplant de ficat, care ar trebui facut cat mai repede.

Din nefericire insa au gasit un singur donator: chiar tatal, care nu poate insa dona pentru ambele copile. Astfel, acestia sunt pusi in situatia ingrata de a alege care dintre cele doua micute va supravietui.



Doctorii le-au internat deja in spital si urmeaza ca, in urmatoarele doua saptamani, sa le testeze pentru a vedea care este mai apta pentru un transplant.

Parintii spera ca in acest interval de timp sa reuseasca sa gaseasca si cel de-al doilea donator. In caz contrar tragedia nu va mai putea fi evitata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”