Dramatic! O bunică bolnavă creşte într-o garsonieră trei nepoţei! Tanti Rodica are o datorie de 17 500 de lei la întreţinere

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2017, 11:05

Ar fi trebuit să se bucure din plin de copilărie, însă trei copii sunt greu încercaţi de viaţă, întrucât sunt nevoiţi să trăiască în sărăcie. Sunt crescuţi de bunică într-o garsonieră şi abia le poate oferi mâncare.

”N-am mai ieşit afară de luni de zile. N-am ce să fac, dacă nu mă ţin oasele...Eu le fac mâncare, eu le calc, eu îi educ. Mi-e foarte greu, dar n-am ce să fac.”, a povestit sfâşiată de durere Tanti Rodica.

Mai mult de atât, femeia care îşi creşte nepoţii se confruntă cu o situaţie dramatică, întrucât are o datorie de 175 de milioane de lei vechi (17.500

de lei) la întreţinere şi riscă să ajungă în stradă.

”Mi-aş dori să mănânc îngheţată şi pizza. Cel mai mult mănânc cartofi şi ce mai cumpără bunica. Nu mănânc carne. ”

Cartofi prăjiţi. Tot cartofi prăjiţi. M-am săturat de ei. Nu mai ştiu când am mâncat carne sau prăjituri.”, a mai povestit una dintre fetiţe.

”Multe zile în care nu mâncăm.
Cum fac rost de bani, de pâine, le dau la copii. Sufletul îmi plânge. Sunt copii şi nu ştiu cum să facem asta. Nu mâncăm astă seară. Mai am un singur leu să iau pâine mâine. Dimineaţă le-am dat pâine cu margarină. Aşa arată frigiderul nostru. E gol. Dacă am bani când iau pensia le mai iau un carton de ouă, 10 15 kilograme de cartofi şi pâine şi apoi cum mai pot să mă descurc.
E dureros. E gol butoiul. Nu am avut bani de varză anul ăsta. Şi nici acum doi ani. Poate într-o zi voi avea.Îl păstrez aici.”, a mai povestit femeia distrusă de durere, dezvăluind, de asemenea, că nu are bani să le ia copiilor ce au nevoie pentru şcoală: ”Nu avem din ce să mai luăm rechizite. Când iau pensia, mai iau câte un caiet.”

Mai mult de atât, copiii nu îşi cunosc părinţii: ”Pe mama nu am mai văzut-o din 2011.
Nu ştiu unde este.”, a mai spus unul dintre copil.

De asemenea, bunica Rodica a spus că părinţii şi-au abandonat copiii în 2011: ”Mi-au spus să am grijă de ei pentru o zi două, dar nu s-au mai întors. Mama lor mai dă câte un telefon, dar tatăl nu. Are darul băuturii.”, a mai dezvăluit tanti Rodica, care are o boală a oaselor, ce nu-i permite să se deplaseze cu uşurinţă.

Vezi detalii cutremuratoare pe wowbiz.ro.












 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.