Dramele copilariei revin in viata Sureyyei! Afla cum va reactiona Faruk la criza pe care o traverseaza sotia sa si cum va incerca sa o ajute, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Sureyya resimte cosmarurile copilariei si trece prin cea mai dificila perioada din viata sa!

Relatia Dilarei cu Mert pare sa mearga in directia dorita, chiar daca intre cei doi indragostiti exista cateva “obstacole”. Dilara si Mert decid sa incerce a-si construi un viitor impreuna.

In vreme ce Faruk incearca sa dezvolte afacerea pe care a pornit-o cu sotia sa, Sureyya se confrunta cu “hienele” trecutului. Sureyya o reintalneste pe matusa Fatma, femeia care a avut grija de ea, ani buni, in anii copilariei si odata cu revederea acesteia viata ei este data peste cap.

Senem se teme de adevarurile pe care Sureyya le poate afla de la Fatma.



Sureyya, care isi iubea foarte mult parintii, va afla un secret care o va intrista nespus. Tanara resimte cosmarurile copilariei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Osman are de infruntat furia mamei lui, care nu accepta ca fiul ei sa aiba o relatie cu Anastasia. Frumoasa dadaca vrea sa se indeparteze de tot ce inseamna familia Boran insa Osman ii promite ca totul se va rezolva in favoarea lor.

Citeste si: Ozcan Deniz (Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul"), aparitie neasteptata alaturi de fosta sa sotie! Si-au reluat casnicia? Iata cum au fost surprinsi cei doi!