DRAMELE din viata lui "Suleyman"! Halit Ergenc are sotia GRAV bolnava iar parintii lui au DIVORTAT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:54

Este puternic, impunator si neinfricat. Actorul Halit Ergenc si-a intrat perfect in pielea lui Suleyman Magnificul.

Si-a schimbat infatisarea pentru a semana cat mai bine cu celebrul sultan si, de cativa ani, a fascinat o lume intreaga cu rolul sau.

 

Lumea s-a obsinuit atat de mult sa il vada in hainele de sultan si cu turban pe cap incat e ciudat sa il vezi pe Halit in haine moderne.

 

Actorul a realizat de curand o sedinta foto pentru o revista dedicata in special barbatilor.

Priviti cateva secvente de la shooting.

 

In interviul acordat revistei Halit si-a deschis sufletul si a povestit lucrurile care l-au marcat pentru totdeauna. Parintii lui au divortat si asta l-a afectat foarte tare. Un alt lucru care i-a marcat copilaria este si faptul ca una dintre surorile lui s-a nascut cu grave probleme psihice.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Acesta

este si motivul pentru care actorul a pus bazele unei federatii sportive pentru persoanele cu handicap fizic si psihic si se implica in multe acte de caritate.

 

Nici inceputul de cariera de actor nu a fost usor. Halit si-a incercat norocul in Statele Unite. Si-a dorit atat de tare rolul lui Javier din Mizerabilii incat a dormit doua nopti la usa unui teatru.

 

Ca sa se intretina a fost nevoit sa munceasca ca si barman sau chelner.

A vandut covoare si a fost bucatar. A fost la un pas sa renunte insa a fost chemat in Turcia pentru un proiect in teatru.

 

In prezent Halit are o familie frumoasa si fericita. Este casatorit de 4 ani si are un baiat. Casnicia lor a rezistat presiunilor media. Cei doi au trecut peste toate scandalurile, dar si peste faptul ca Halit a fost cuplat cu mai multe colege din serialul Suleyman Magnificul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.