Drob de pui cu ciuperci. Ingrediente
400 gr piept de pui
100 gr pipote de pui
500 gr ficat de pui
200 gr ciuperci champignon
4 fire ceapă verde
1 legătură mărar
2 fire usturoi verde
4 ouă crude
3 ouă fierte
sare
piper
Citeste si: Quesadilla- reteta mexicana
Citeste si: Reteta Ratatouille- cea mai cunoscuta tocanita de legume din lume
Drob de pui cu ciuperci. Mod de preparare
Fierbem pieptul de pui si pipotele separat de ficatul de pui, luand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca, apoi le dam prin masina de tocat. Calim ciupercile taiate cuburi cu ceapa si usturoiul tocate marunt.
Amestecam carnea tocata cu ciupercile calite, 4 oua crude si mararul tocat fin. Asezonam cu sare si piper, in functie de gusturi.
Punem aproape jumatate din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt, aranjam ouale fierte curatate de coaja, apoi acoperim cu restul de carne.
Coacem drobul de pui la 180°C timp de 45 minute. In primele 25 minute il acoperim cu o folie de staniol, sa nu il lasam sa se inchida prea tare la culoare.
Citeste si: Drob de miel. Reteta traditionala
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
Citeste si: Cozonac fara framantare. Reteta celui mai pufos cozonac cu nuca si cacao
Citeste si: Pască moldovenească. Rețetă simplă din Bucovina