Drogurile au distrus-o. Evolutia actritei Lindsay Lohan intr-un VIDEO de 60 secunde

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:50

Lindsay Lohan, o actrita care succesul a urcat-o pe culmile glorie, dar care intr-un final a ajuns o stafie a ceea ce era odinioara.

Problema cu care se confrunta tanara actrita sunt drogurile si alcoolul, aceasta a facut si inchisoare deoerece a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a fost obligata sa urmeze un program strict de dezintoxicare. Chiar daca in cele din urma se pare ca Lindsay a renuntat cu sa fara voia ei la aceste vicii, pe fata ei au ramas urmele noptilor si a substantelor ingerate de aceasta.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Cum

s-a schimbat Lindsay Lohan in tot acest timp? Poti vedea intr-un clip de numai 60 de secunde cu actrita de la prima aparitie pe marile ecrane pana in momentul de fata. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.