Drogurile, obisnuinta printre copiii de bani gata ai Capitalei. Nu au niciun respect pentru lege

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Suntem prea ocupati, allergam toata ziua incercand sa tinem lucrurile sub control, dar am uitat sa le fim prieteni copiilor nostri.

Incercam sa avem grija de toate, sa ne platim ratele, sa nu le lipseasca nimic copiilor si nu mai avem timp sa ne gandim de ce au ei nevoie cu adevarat. Am uitat sa le fim prieteni, sa le indrumam asa cum trebuie primii pasi in viata. Ne dam seama, de multe ori, abia cand e prea tarziu cand viata lor incepe sa se transforme intr-un cosmar.

In aceasta editie "Sabbagh in actiune" va invit sa vedeti o poveste de viata.

Iata ce se poate intampla cu tinerii carora parintii au incercat sa le ofere totul pe tava.

Puneti-va in locul unui politist care patruleaza. Ce-ati face daca ati vedea ca soferul unei masini, la vederea dumneavoastra, vireaza brusc si incearca sa se faca nevazut? Va spun eu: l-ati opri, cu siguranta. Asa s-a intamplat si in cazul acestor tineri.

Flerul, pe care politistii l-au capatat in anii petrecuti in strada, nu da gres.

Oamenii legii stiu cu cine au de-a face, stiu ca tinerii au ceva de ascuns. Nici nu e nevoie de investigatii amanuntite. In masina tinerilor se gasesc probe suficiente. Nu e un caz cum intalnesc politistii in fiecare seara. Sunt mai multe pungi cu droguri, in total zeci de grame.

Sa nu credeti ca tinerii se pierd cu firea. Soferul recurge la un truc folosit de infractorii versati.

Incearca sa ma atace direct inventandu-mi un nepot: „Cum sa vorbesc eu cu tine, cand nepotul tau fura si nenoroceste?” Evident, n-am dat curs provocarii, iar politistii au continuat sa-si faca, netulburati, datoria.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca n-au avut mare succes cu mine, suspectii isi indreapta atacul asupra politistilor. 

Nu e niciodata bine sa opui rezistenta si nici sa faci pe smecherul in fata oamenilor in uniforma. Au trecut prin atatea situatii grele, incat stiu ce au de facut. Soferul vrea insa cu orice pret sa-si etaleze cunostintele juridice.  Intre timp, strada s-a umplut de curiosi.

##VIDEO139282##

Ma uit la cele doua tinere de nici 22 de ani. Am si eu o fetita si, fara sa vreau, ma pun in situatia parintilor lor.

Stiu ca s-au chinuit sa le tina in scoli, sa nu duca lipsa de nimic.

Nu e seara de weekend in care politistii sa nu gaseasca, la controalele de rutina, droguri asupra tinerilor. Daca in vremea cand eram eu in facultate, stupefiantele nici nu existau in Romania, acum se gasesc pe toate drumurile. Si, ce e mai rau, desi se fac atatea campanii,  tinerii nu stiu la ce riscuri se expun.

Ce drum fara intoarcere incepe din momentul in care incearca asemenea distractii si cat de amarnic vor regreta mai tarziu.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.