„Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat”. Lacrimi și durere pentru Florin și Cosmin, cei doi verișori care și-au pierdut viața într-un accident cumplit

Author: Laura Macovei

Lacrimi și durere pentru Florin și Cosmin, cei doi verișori care și-au pierdut viața într-un accident cumplit

Tragedie pe o șosea din Dolj. Doi verișori, ambii în vârstă de 25 de ani, au murit în urma unui cumplit accident rutier, după ce mașina în care se aflau a ieşit de pe drum și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. Alți trei băieți aflați în autoturism au ajuns la spital în stare gravă.

Accidentul mortal s-a produs în noaptea de duminică spre luni, puțin după ora 00.00, în localitatea Dobridor din județul Dolj. 

Potrivit autorităților de la fața locului, cei cinci tineri plecaseră din localitatea Moțăței și mergeau spre localitatea Unirea. 

Doi verișori au murit pe loc, iar trei tineri sunt în stare gravă

O simplă plimbare cu mașina s-a transformat într-o adevărată tragedie.  După doar câțiva kilometri parcurși, aflat într-o curbă, șoferul de 25 de ani a pierdut controlul volanului, iar autoturismul în care se aflau cei cinci tineri s-a

izbit cu putere de un stâlp electric.

Citește și: Accident cumplit în Constanța. Două persoane au murit şi o fată de 15 ani a fost rănită

Doi dintre cei aflați în autoturism au decedat. Este vorba de Cosmin și Florin, doi tineri care era verișori și aveau doar 25 de ani. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„În noaptea de 30/31 iulie a.c., 00.36, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Dobridor.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 25 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism din direcția de mers Moțăței către localitatea Unirea, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. În

urma evenimentului rutier, conducătorul auto și încă un pasager aflat în autoturism au decedat. Totodată, ceilalți pasageri, doi tineri de 22 și 26 de ani și un minor de 15 ani, toți din localitatea Moțăței au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați de urgență la o unitate medicală" , au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Lacrimi și durere pentru cei doi verișori

Apropiații celor doi verișori sunt în stare de șoc.

Nu înțeleg cum doi tineri atât de cuminți și muncitori nu mai sunt printre ei. Pe rețelele de socializare, mesajele de condoleanțe nu se mai opresc.  

"Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace prietenul meu bun, nu am cuvinte să spun cum am primit aceasta veste"/ "Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace prietenul meu bun! Ai fost mereu cu zâmbetul pe buze, obosit de la atâta muncă și trecând prin problemele vieții tot glumeț erai și așa te vom tine mereu în amintire! Nu-mi vine să cred nici acum! Dumnezeu

să te primească în dreapta lui!".

Citește și: "Cum să te las să pleci, inima mea sângerează, sufletul mă doare" O fetiță de 7 ani, spulberată de un motociclist, în Anglia. Părinții copilei sunt dărâmați de durere!

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.