„Drum lin către veșnicie!”. Cine este Olga, femeia care și-a pierdut viața, după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac, în Suceava

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 iun 2023, 09:36

Olga se afla într-un teambuilding, în Suceava

Sursa: Facebook

Olga a murit, în Suceava, după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac. Ea și prietena ei nu au vrut să poarte cască de protecție, lucru ce le-a fost fatal

Olga se afla într-un teambuilding, în Suceava, când a murit, în timp ce făcea o plimbare cu un ATV. Echipele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru aceasta, iar tânăra a fost condusă pe ultimul drum la începutul acestei săptămâni.

Cine este femeia care a murit, după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac, în Suceava

Anca Olga Elena Scânteie, originară din Iași, avea doar 39 de ani când destinul i-a fost curmat de o plimbare cu ATV-ul. Familia, prietenii, dar și cei care au cunoscut-o au doar cuvinte de laudă la adresa acesteia și spun că era o fire extrem de empatică și de dedicată.

Era pasionată de animale, în special de cai, de excursii prin natură, dar și de sporturile extreme.

Din nefericire, cea din urmă pasiune este și cea care i-a adus sfârșitul. Olga era măritată de câțiva ani cu Dan, ambii fiind apreciați și respectați, în Iași.

A fost condusă pe ultimul drum, marți, 6 iunie, iar mormântul a fost acoperit de flori și de jucării. Accidentul s-a produs sâmbătă, 3 iunie, la Gura Humorului, în timp ce se distra alături de câțiva prieteni.

În jurul orei 12, ea și o altă femeie au decis să facă o plimbare cu ATV-ul. La un moment dat, ATV-ul a pierdut controlul și a intrat într-un brad. Niciuna dintre ele nu purta cască de protecție. Prietena Olgăi a sărit din ATV, înainte ca acesta să se lovească de copac, fiind singura care a scăpat.

Citește și: „De aproximativ o săptămână mirosea”. Femeie găsită fără viață, în lada unui pat, într-un apartament din București, în stare avansată de degradare

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Impactul a fost atât de puternic, încât Olga a intrat în stop cardio-respirator. Conform bzi.ro, femeia care s-a urcat cu Olga în ATV ar fi cea care a sunat la 112.

Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat

Imediat, la fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și de salvare și au început manevrele de resuscitare, dar fără niciun rezultat, fiind nevoie să se declare decesul femeii.

Oamenii legii au deschis dosar pentru ucidere din culpă.

Citește și: Cauza decesului lui Cristian, românul care s-a stins din viață dramatic la doar 39 de ani. Medicii nu l-au luat în serios: „De câteva zile avea febră și greață”

Pe data de 6 iunie, Olga a fost condusă pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași și zeci de persoane au venit, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Sicriul a fost acoperit și cu flori și cu jucării, deoarece, în timpul pandemiei, a început să transforme desenele copiilor în jucării.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?