„Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu”. Mesajul sfâșietor al lui Emanuel Preda, după ce fiul lui a murit în prag de sărbători, în urma unui accident din Sibiu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 dec 2022, 09:57

„Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu”. Mesajul sfâșietor al lui Emanuel Preda, după ce fiul lui a murit în prag de sărbători, în urma unui accident din Sibiu

Sursa: antena3.ro, facebook

Emanuel Preda nu va mai avea parte de un Crăciun frumos, așa cum se întâmpla în fiecare an, deoarece fiul lui, Andrei, a murit în prag de sărbători, în urma unui accident produs în Sibiu.

Doi tineri au murit în urma unui accident care s-a produs în Sibiu, cu doar câteva zile înainte de sărbători. O altă victimă este Sonja Maria care a decedat și ea, după câteva ore.

Fiul unui politician a murit în urma accidentului care s-a produs în Sibiu

Emanuel Preda, un politician din Brașov, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin care anunța decesul fiului său.

Împreună cu acesta, la doar câteva ore distanța, încă o persoană a murit, fiind vorba de Sanja Maria.

Andrei avea doar 19 ani și era pasager. „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, a postat tatăl acestuia, în mediul online, unde a primit o mulțime de comentarii de susținere din partea oamenilor.

Andrei urmează să fie înmormântat astăzi, 22 decembrie, la ora 14:00, la Biserica Adormirea Maicii Domnului, din Brașov.

Citește și: O fată de 10 a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în baie

Tragicul incident s-a produs în urmă cu doar câteva zile, după ce un autovehicul a intrat cu putere în remorca unui TIR ce staționa pe marginea drumului.

Patru persoane se aflau în mașină, dintre care două au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Mașina era condusă de un băiat de 20 de ani și care, potrivit primelor informații, ar fi pierdut controlul autovehiculului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Maria Sonja a murit

Unul dintre pasagerii din autovehicul se numea Sonja Maria și era fiica unui preot evanghelic la un locaș de cult din Sibiu.

Spătariu Comsin Mihai a ajuns la spital, împreună cu Păvălașcu Fabian Vlad, cel care se și afla la volanul mașinii.

Cei patru tineri se întorceau de la niște prieteni pe care îi vizitaseră și au decis ca, în seara accidentului, să facă o plimbare prin oraș. Conducătorul auto s-a ales cu doar penal, deoarece a călcat prea tare pedala de accelerație.

Au depăşit o maşină pe partea dreaptă, a ieşit o maşină să se asigure, au tras de volan stânga şi, atunci, maşina a început să facă de pe o roată, pe alta şi s-a oprit în TIR.

Au venit să se plimbe cu maşina probabil şi a scăpat masina de sub control, nu ştiu poate mergea tare, poate a prins unde nu a avut aderenţă, nu-mi explic.

Era un şofer bun, conducea deja de doi ani, cunoştea masina”, a spus un martor.

Citește și: Cine este românul care a murit înjunghiat în drum spre casă. Motivul pentru care a fost atacat

Mai mulți martori sunt audiați, pentru ca poliția să își dea seama dacă șoferul, înainte de a produce accidentul, a avut sau nu un comportament agresiv.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.